2777
2789

واقعا ادم استرس میگره مخصوصا وقتی دوستات همه شوهر کردنا و بچه دار شدن ینی خودم مردوج شدم ولی دوستم هنوز مجرد موند دیگ حتی خاستگارم میاد نمیتونه خوب انتخاب کنه همه رد میکنه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من۳۲تصمیم گرفتم رفتم خواستگاری و۳۳ازدواج کردم

به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اقایی

نه خانم

خواستم سنت شکنی کنم

به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من متاهلمفقط خواستم بهت بگم با تجرد و تاهل چیزی رو از دست ندادی.بچسب به زندگیت و عشق و حالت و پیشرفت ...

ندادم ولی خب همینجور چشم بهم بزنم میشم 40 هنوز تازه دنبال یکی ام عاشق بشم. سن بره بالا نمیخانت

وا چ جوری یادم بده

به همه بچه های دانشگام محل کاراقوام و....سفارش کردم شماره یه پسرصفرکیلومترتحصیلکرده خوشگل پولداروکه تعدادافرادخانواده کم باشه برام پیداکنند

بعضیاشون به شوخی میگفتن خب اگرمیداکنیم مگه خریم بدیم به توخودمون هستیم(دوستام متاهل بودن)

بالاخره خیلی هاپیداشدن

البته بمانداین وسط خودمم بیکارننشتم ورفتم سایتهای مختلف ثبت نام وباکلاسهاروانتخاب میکردم

بالاخره یکی که خداوندصلاح میدونست الحمدالله قسمتم شد🤪🤪🤪🤪

ندادم ولی خب همینجور چشم بهم بزنم میشم 40 هنوز تازه دنبال یکی ام عاشق بشم. سن بره بالا نمیخانت

غلط کردن نخوان مگه دست خودشونه

کسی عاشق نمیشه این دوره یه ۲۰۷ بخری رو هوا بردنت

آقاتون چی گفت من از یکی خوشم اومد گفتم بیا جلو. دوماهه که نیست چطوری بگم بامن ازوداج کن

هیچی به همسرم گفتم شرایطم اینه اگرمشکلی ندارید۱ماه تلفنی صحبت کنیم همدیگرروبشناسیم بعدتصمیم بگیریم

بعدنزدیک۱سال ازدواج کردیم💃💃🕺🕺🕺🕺💃💃😁😂