سلام وقت بخیر ببخشید در مورد ی چیزی سوال داشتم . من با دوس پسرم ۳ ساله هستیم باهم . قصد ازدواج داریم دیگ الان . ولی ی چیزی ذهنمو درگیر کرده میترسم. هر وقت بحث یا دعوا میکنیم از لفظ ب فیزیکی کشیده میشه . دست بلند میکنه .حتی ی بار چشمم کلا مث بادمجون کبود شد . خونه گفت تو پارک فریزبی خورده. ی بار لبم خون اومد .حتی کمربند باز میکنه تهدید میکنه. بعدش اما کلا التماس گریع ک معذرت میخامو این حرفا میندازه گردن قند . ک دیابت دارم دست خودم نیس عصبی میشم . ب نظرتون بعدا این داستان میشه.!؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
واقعا بی غیرت تر از کسی که روی پارتنرش دست بلند کنه نمیشناسم
تو هم یه بار بزن اونجاش حساب کار دستش بیاد😐
#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..خدایی فکرشو میکردین یه روزی با کسی که نمیشناسیمش درد دل کنیم؟؟ 🙃وطن روح من هموطن جان من:)🕊🩷