2777
2789
عنوان

یکی ام نمیگه بهم 😑

11 بازدید | 0 پست

خب دختر جون تو که انقد احساسی هستی تو که میشینی برا یه طرز نگاه تا سه ماه فکر میکنی گوه میخوری میخوای به بقیه کمک کنی دنیارو عوض کنی اروم بشین یه گوشه هرچی ام شد نپر وسط 🤦🏼♀️😭 اصن بتوچه که مثلا تو بازی یکی داره به یکی دیگه توهین میکنه بتوچه خفه خون بگیر اون طرف خودش بی زبونه که از خودش دفاع کنه تو زبون اونی ؟! بعدش ام هی بشینی گریه کنی یا مثلا به تو چه که حال دوستت بده تو میری حالشو خوب میکنی بعد همون دوست حتی حاضر نیست حرفاتو گوش کنه اصن بتوچه که فلانی بغض کرد تو عروسی چون مامانش نبود بعد تو اومدی خونه تا یه هفته گریه میکردی در صورتی که حتی نمیشناسی اونارو صداشونم نشنیدی و خیییلی خییلی بتوچه های دیگه

کاش اون صدای تو وجودم خفه شه که هی میگه خوب باش کمک کن مهربون باش چون انقققد برا همه بودم که وقتی به خودم میرسه هیچ انرژی ندارم و همه ی انرژی های منفی بقیه رو میگیرم ته شم که انقد بی وفا در میان

چجوری تغییر کنم دست بکشم یجوری هستم همیشه که طرف فک میکنه انگار وظیفمه همه ی اینا

کاش بپذیرم که بتمن نیستم و نباید همه رو نجات بدم من خودم یه فرد به فاک رفته ی سوسول احساسی ام یکی باید حواسش به خودم باشه بابا 💔

نازک نارنجی