2789

کلا قرار نیست نگران باشی..ولی از ۲۸ هفته نظم دار میشه حرکتهای نی نی..خیلی زوم نکن روش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حرکات جنین همیشه مهمه،ولی دکترا میگن از هفته 28به بعد ...چون اگه دنیا بیاد شانس زنده موندن داره ...وگرنه بنظرمن که همیشه مهم هستن . .حرکات تی نی رو حس میکنی الان؟

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
بعضی روزا حرکت هاشو خیلی میفهمم ولی بعضی ردزا کمتر که نگرانم میکنه

نگرانیت بیخوده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بعضی روزا حرکت هاشو خیلی میفهمم ولی بعضی ردزا کمتر که نگرانم میکنه

اره کلا مدلشونه منم هفته 26م

نگران نشو استرس میگیری

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من جایی خوندم مادرها وقتی ایستاده و سرپا هستن جنین میخابه😍😍😍وقتی مادر میشینینه حرکاتشون شروع میشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
قشنگ متوجه میشی حرکتاشو؟

الان اره چون دیگه ماه آخرم.ولی قبلا زیاد احساس نمیکردم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز