2777
2789
عنوان

خانه دارا

111 بازدید | 17 پست

از خانه دار بودنتون راضی هستین؟ من حس نامفید بودن رو مخمه از طرفی میدونم اهل کار کردن بیرون نیستم اینم بگم بچم ۴ماهشه بهم بگین چطور از فکر کار کردن بیام بیرون خیلی دلم یک کار پاره وقت یا دورکاری میخواست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی راضیم

کارشناسی ارشد دارم ولی اهل کار بیرون نیستم واقعاااا فرسوده ام میکنه صبح زود بیدار شدن و بیرون رفتن و دوست نداشتم یک لحظه از کناره بچه ام بودن رو از دست بدم و لحظاتش رو نبینم،

اگر بخوای کار در منزل سرچ کنی هست با توجه به شرایطت باید انتخاب کنی

همین که دو تا بچمو لحظه لحظه کنارشونم بهشون میرسم تومسائل مربوط به خونمو خودمو بچم از کسی کمک نگرفتم و منت کسی بالاسرم نیست یعنی مفیدم

مفید از نظر تو چیه؟ صبح تا شب بری بیرون جون بکنی بچتو اواره کنی و شبم تازه بیای به کارای خونت برسی بهش میگی مفید؟!

🤍🌱
همین که دو تا بچمو لحظه لحظه کنارشونم بهشون میرسم تومسائل مربوط به خونمو خودمو بچم از کسی کمک نگرفتم ...

چقدر قشنگ گفتین اره اینجوری به این قضیه فکر نکرده بودم آخه مادرشوهرم کارمند بوده مدام تو حرفاش میگه من شاغل بودم بچه داری میکردم احساس کمبود بهم دست داد

چقدر قشنگ گفتین اره اینجوری به این قضیه فکر نکرده بودم آخه مادرشوهرم کارمند بوده مدام تو حرفاش میگه ...

بله خیلیا اینجورین ولی جونی برا ادم میمونه ایا؟! اگر کارای خونه و بچه داری نصف نصف بین زن و مرد تقسیم بشه باز میشه گفت باشه خوبه ولی تو ایران چند درصد اقایون خونه داری و بچه داری میکنن تو همسایگی ماهستن خانومای شاغلی که صبح زود میرن سرکار عصر خسته کوفته بدوبدو میان غذا درست کنن خونه تمیز کنن لباس مردو اتو کنن بچه هاشونم که تو کوچه پلاسن یا خونه اینو اون

همچین شاغل بودنی رو ماهانه ۱۰۰ میلیونم بدن من قبول نمیکنم مگه یه زن بدنش چقد کشش داره ، فوری فرسوده میشه

🤍🌱

من راضیم چون ارزش کارمو توی خونه میدونم .

چون آشپز آشپزخونه خونمون هستم نیاز به غذای بیرون بر نیست

چون مهربون ترین پرستار کودکم برای بچه هام

چون بهترین معلم خصوصی شون هستم

چون مطمئن ترین راننده سرویس هستم براشون

چون امین ترین و دلسوزترین مشاورم براشون

چون یه مامان پایه هستم که وقت ازاد زیاد داره و هر جا لازم باشه من راحت اونجام

یه خانم خونه دار اضافی و اماده خور و ناکافی نیست قلب خونه هست که مداوم توش می تپه و انرژی میده و همه این هزینه ها رو از بار خانواده کم میکنه .

درحالی که یه خانم شاغل اخرش باید بخشی از انرژیشو بیرون خرج کنه . البته که زحمات اونام در جای خودش قابل احترامه همه خانومای شاغل در سهم خودشون دارن چرخ جامعه رو میچرخونن .

ولی دلیل نمیشه چون اونا علنا حقوق میگیرن کسی فکر کنه ارزش خانه دار بودن کمتره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚