2777
2789
عنوان

دوست پیکمی

24 بازدید | 3 پست

سلام بچهها من یه دوست دارم خیلیییی پیک میه و خوشگلم هست و جوریه که هیچ پسری بهش نه نمیگه

خودشم تو رابطس ولی هرجا مثلا میبینه من از یکی خوشم اومده تومحیط کار سریع میره میچسبه به یارو هی به طرف نگاه میکنه میره سریع اینستای طرفوپیدا میکنه فالو میکنه کلا به هرنحوی خودشو به طرف نزدیک میکنه و مخشو میزنه بعد میره جلو همه منو مسخره میکنه که اره زهرا از فلانی خوشش میومد ولی پسره اومد پیوی من فلان

چیکار کنم بااین؟اینجوری که تاصدسال سیاه نمیتونم ازدواج کنم

همچین دختری تو زندگی منم بود ایییی🤮

الان من از یکی خیلییی خوشم اومده اصلا میبینمش تپش قلب میگیرم همچین حسی توزندگیم نداشتمم ولی این رفته اینستاطرفو فالو کرده هردفعه ام به یه نحوی خودشو میماله به طرف خب خودت پارتنر داری چرانمیزاری ماعم به اونی که دوسش داریم برسیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان من از یکی خیلییی خوشم اومده اصلا میبینمش تپش قلب میگیرم همچین حسی توزندگیم نداشتمم ولی این رفته ...

چقدر لجنه واقعا دوست سابق منم همین بود نکبت منم باهاش قطع رابطه کردم خیلی سمی بود

از رحمت خدا ناامید نشو🌱 بی حاشیه بودن رو دوست دارم. از مکالمه با ادمایی که دائما همه چیز بهشون برمیخوره متنفرم