2777
2789
ممنون عزیز دلم خودش هیچی ب پدر مادرش نمیگه من باید برم ارث بگیرم

خودش شکر اضافی میخوره

خدای نکرده بری بگی ،پدر و مادرت دلخور میشن میگن هنوز دور از جون نمردیم ما رو کردی زیر خاک ،از چشم میوفتین ،حتما حتما یه برخورد جدی کن با شوهرت نمیگم جیغ و داد ،یجوری که حالیش بشه توی این مسائل دخالت نکنه بگو خدا مادر و پدرم رو حفظ کنه ،از عمر من بگیره بده به اونا ،ولی اگه خدای نکرده نبودن بازم مسئله ی ارث به خودم مربوطه که چیکار کنم و کی بگیرم ،تو اگه خیلی دلت میخواد برو از پدر و مادر خودت بگیر،دیگه هم این بحث رو باز نکن و نشنوم ازت وگرنه سری بعد اینجوری آروم جوابتو نمیدم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

خودش شکر اضافی میخورهخدای نکرده بری بگی ،پدر و مادرت دلخور میشن میگن هنوز دور از جون نمردیم ما رو کر ...

ب پدر مادرم خبر دادم گفتم این سر ارث آوردن اذیتم میکنه گفتن ولش کن ما باهاش کار داریم

دختر پائیز ..🍂🍁

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/