2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودش ارث ننه باباشو گرفته ؟پدرشوهرت مادرشوهرت هستن ؟پدر و مادر خودت چی در قید حیاتن عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

خودش ارث ننه باباشو گرفته ؟پدرشوهرت مادرشوهرت هستن ؟پدر و مادر خودت چی در قید حیاتن عزیزم

اره پدر مادرم هستن خدارو شکر

ن خودش هیچی نگرفته از ننه ش

دختر پائیز ..🍂🍁
اره پدر مادرم هستن خدارو شکرن خودش هیچی نگرفته از ننه ش

پس بگو بشین سرجات ،هر وقت تو گرفتی اونوقت زر بزن ،اگه گرفتی و زر هم زدی بازم من همچین حرفی نمیزنم به خانواده م،ببخشید عصبی شدم

خدا پدر و مادرت رو حفظ کنه عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

پدر و مادرت هستن و این حرف میزنه ؟؟ اصن فوت هم شدن بگیری ام ب شوهرت هیچ ربطی نداره مال توئه

همون ارث مال منه اصلا ب این هیچ ربطی نداره

ن پدرم چهل سال مادرم۳۵

دختر پائیز ..🍂🍁
پس بگو بشین سرجات ،هر وقت تو گرفتی اونوقت زر بزن ،اگه گرفتی و زر هم زدی بازم من همچین حرفی نمیزنم به ...

ممنون عزیز دلم خودش هیچی ب پدر مادرش نمیگه من باید برم ارث بگیرم

دختر پائیز ..🍂🍁

خدا آخر و عاقبت همه مون رو ختم بخیر کنه