2777
2789

دوستان خوبم سلام

نمیدونم تایپیکای قبلیموخوندیدیانه ولی من همونی ام که مادرشوهرم بهم بی احترامی کرده 

بااین وجود دیشب شوهرمووادارکردم بره خونه مادرش ونزاره کش داربشه الان گیرداده توام بایدبیای بریم .

ولی من نمیتونم برم تاصب باشوهرم بحث میکردیم 

همیشه توزندگی کوتاه اومدم . 

اینم بگم مادرشوهرم یه زنی هس با یه سری اخلاقای خاص که هیچکس حریفش نیس جز خدا 

چیکارکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بارانم تمام دنیامییییییبی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاره ش  قطع رابطه نیست

گاهی باید محترمانه جواب طرف رو بدید

گاهی باید سکوت کنید  در مقابل یه سری رفتارها

گاهی باید  سر سنگین بشید

بگردید راه درست رو توی معاشرت باهاشون پیدا کنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

این دفعه رو هم شما کوتاه بیا و برو 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

بابا بیخیال باش عزیزم

من نمیدونی چند وقت پیش مادرشوهرم چطوری شکنجه م داد

وقتی میریم میگم علی منو اونجا جا نذار مثلا میره بقالیم من باش نیرم من تا چند روز سراون حرفش دپ بودم گریه میکردم اما رفتم سر زدم کادو بردم بوسش کردم انگار هیچی نشده

گذشت داشته باش

پیره دیگه

چرا اصرار کردی شوهرت بره؟!😐

چون اگ نمیرف میگفتن زنش نمیزاره پسرمون بیاد

همینطوریشم مادرش گف ما مادروپسریم خودمون دعوامیکنیم واشتی میکنیم

خدامیدونه 3سالع عروسشون شدم کوچکترین بساطی درست نکردم غیرازاحترام 

بازاینه مزددستم

روابطو حفظ کن ولی به هییییچ وجه صمیمی نشو  حتی تو خوشیاتون اگه خواست تا یه حدی بهت نزدیک بشه ر ...

واقعانمیشه باهاش صمیمی شد 

ولی حریف شوهرم نمیشه یخورده ک بره مادرش احترام بگیره جوگیرمیشه هرروزمیخادبره بمنم میگه گذشت کن مادرم اخلاقش اینجوریه و.....

چاره ش  قطع رابطه نیست گاهی باید محترمانه جواب طرف رو بدید گاهی باید سکوت کنید  در مق ...

من جواب ک نمیتونم بدم چون میگن زبون درازه 

سرسنگینم نمیتونم بشم چون میگن خودشومیگیره و...

همون فقط سکوتتتتتتتتتتتتتت وریختن تو خودم

چی بگم والاه منم تازه بعد از شش سال یه حرف کوچک بین ما و خانواده همسرم پیش اومد که البته حق با ما بود ولی کاری کردن که ما مقصر شدیم شوهرم با اینکه ناراحت شده بود ولی گف نميشه قهر کنیم آخه ما تو یه ساختمونیم هفته ای به بار خودم و بچم یک ساعت میریم پایین و میایم آخه اگر قهر کنم خودم بیشتر سختم ميشه

بابا بیخیال باش عزیزم من نمیدونی چند وقت پیش مادرشوهرم چطوری شکنجه م داد وقتی میریم میگم علی منو ا ...

پیرکجابودعزیزم ازمن بیشتربخودش میرسه 

احساس میکنم اگه برم کوچیک میشم خیلی 

ولی بااین وجودبه شوهرم میگم میام به شرط اینکه رفت وامد وکم ترکنی 

میگه فعلانمیتونم بایدکم کم کمش کنیم

اگه گذشت نداشته باشی زندگیت اسیب میبینه . تو داری همسرتو بین خودتو مادرش قرار میدی

مگه سرکار نمیری؟ ده نفر به آدم سرکار یه چیزی میگن ادم بقول چرچیل بخواد برا هر سگی که پارس میکنه ( دور از جون مادر شوهرتا سرکار ادمای عوضیو میگم) سنگ پرت کنه دیگه به مقصد نمیرسه

سلامت روانتو بخطر میندازی بخاطر چی؟ بابا قدیمیه مال فرهنگ پایینه دیگه قیافشو یه نیگا کن 

چی بگم والاه منم تازه بعد از شش سال یه حرف کوچک بین ما و خانواده همسرم پیش اومد که البته حق با ما بو ...

دقیقاهمیشه مامقصریم 

عزیزم شماتویه ساختمونی هفته ای یه روزمیری 

ماخونمون جداس هرروزبایدبریم شوهرم ک روزی 2بارنره 1باروحتمابامن باید بره