2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای فقط تاپیکای حس شیشم کافیه یه جا جواب یکیو بگی دیگه ولت نمیکنن من که کلا محو میشم چون این چیزا حد ...

وایییی حالا ی نفر گفته بود اگه حست قویه بگو ببینم رنگ شلوارم چیه🤣🤣

بی خیاااال امید ندههه😭🤣

بزار راجب سوالت بگم پسریم ولی گرایش دخترونه و آرایش همین🙂😂

امید نیس جونی😂

پروفم خودم هسم و پسرم🙃femboy و terans هستم سوالی داشتید هم بپرسید در رابطه با کاهش وزن هم راهنمایی میکنم

واای اره برا منم پیش اومده بودحدود دویست تا لایک کردن داشتم دیوونه میشدم🫤😂

اره خیلی رو مخیهههه

اون تاپیکه بودااا گفته بود استایلتون تو خونه چجوریه ی پیام گذاشتم گفتم من اصلا با شورت و پتو میگردم حالا همش هی بهم درخواست میدن😒😂

وایییی حالا ی نفر گفته بود اگه حست قویه بگو ببینم رنگ شلوارم چیه🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 وای خدایا عاااالین

خب شانسی اومدو گفت نارنجی بعد واقعا هم اعتماد می کنن ها من یکی دو بار فکر کنم برای فان تاپیک زدم بعد جالبه که جواب میدادن تو دلم میگفتم آره جون عمه ات اوکی بعد ریپلای میزدم مرسی عزیزم😂

بزار راجب سوالت بگم پسریم ولی گرایش دخترونه و آرایش همین🙂😂امید نیس جونی😂

چه جالب مرسی که گفتی من فکر میکردم فمبوی برعکسه یعنی دخترن ولی مثل پسرا رفتار میکنن

هعی چی بگم😂😅

اره خیلی رو مخیهههه اون تاپیکه بودااا گفته بود استایلتون تو خونه چجوریه ی پیام گذاشتم گفتم من اصلا ب ...

واااای بعضیا چه پروعن🫤🤣🤣🤣😑

بشینی فحش کششون کنی حال میده😂

یاداوری کنید برم سر درسام؛باتشکر:)
اره بخدا

وای خیلی مراقب باش من اون موقع تو نی نی سایت نبودم سر اینستا زندگیم نابود شد از بس این بلاگرای احمق چرت و پرت میگفتن خیلی با زندگیم مقایسه میکردم منم که تازه عروس😑

چه جالب مرسی که گفتی من فکر میکردم فمبوی برعکسه یعنی دخترن ولی مثل پسرا رفتار میکننهعی چی بگم😂😅

نه دختر اصن نداره

پروفم خودم هسم و پسرم🙃femboy و terans هستم سوالی داشتید هم بپرسید در رابطه با کاهش وزن هم راهنمایی میکنم

🤣🤣🤣🤣 وای خدایا عاااالین خب شانسی اومدو گفت نارنجی بعد واقعا هم اعتماد می کنن ها من یکی دو بار فک ...

واییی🤣🤣🤣

منم اینجوری شدم مثلا بهم یبار ینفر گفت بنظرت منو علی به هم میرسیم گفتم نه به هم نمیرسید به زودی قراره کات کنید و همونم شد ب زودی کات کردن وای از اونموقع طرف فکر میکنه واقعاا جادوگری چیزیم هرچی میشه از من میاد میپرسه😂💔

جالبه امشب یه چیز جدید یاد گرفتم🤔👌باشد که رستگار شوم😌

چیز جدید زیاده وقت کم😂

واااای بعضیا چه پروعن🫤🤣🤣🤣😑بشینی فحش کششون کنی حال میده😂

بخداا بقران درخواست یکیشونو قبول کردم برگشت گفت هنوز لختی؟😒😐

بدتر از اون خیلی از دخترامونم....

بهم گفتن بارها اره بیا فلان شیم بسان شیم من اینجوری بودم ک هانننن