2777
2789
عزیزدلمممم حتما امیدوارم منم جزو اون دو نفر باشم اگه نبودم لطفا بشه که بشیم ۳ نفر🤗😂خیلی خیلی خوش گ ...

اتفاقا منظورم شما دو نفررر بودیددد

ی نفر دیگههه هم بود که فکر کنم خوابید اون حالا عیبی نداره فردا میاد میبینه اصلا فرقی نداره برام خانوما همه درخواست بدن😭😂💕

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اتفاقا منظورم شما دو نفررر بودیدددی نفر دیگههه هم بود که فکر کنم خوابید اون حالا عیبی نداره فردا میا ...

ای جانم حتما گلم برو استراحت کن خدا میدونه صبح بیان چیا بگن🤣🤣

بشینم ببینم اوضاع خطری شد تاپیکو قفل کنم

اوخییی باحال بود امشب🥹😁😂سلاملکم فقط حس ششمیا نریزن سرم🫤🤣

خیلیییی خوش گذشت😍😂😂

نه بابا تو فرق میکنی در روز فقط ظرفیت یک پیش گویی داری که اونم تموم شد من میدونم😌

ای جانم حتما گلم برو استراحت کن خدا میدونه صبح بیان چیا بگن🤣🤣بشینم ببینم اوضاع خطری شد تاپیکو قفل ...

برای حفظ اعصاب و روان خودت بهتره قفلش کنی🤣

اره دیگه برم بخوابم تا ۵ چیزی نمونده

دیگه جدیییی ماچ از سرتون خداففظظظظ😂😑💋

خیلیییی خوش گذشت😍😂😂نه بابا تو فرق میکنی در روز فقط ظرفیت یک پیش گویی داری که اونم تموم شد من میدو ...

ارهه خدایی😂من بعد ی ماه تعلیقی برگشتم انرژی داشتم

اره دیقا😄👍🏻فقط یدونس😉😂

یاداوری کنید برم سر درسام؛باتشکر:)
اره به خداوندی خدا خودم از دهنش شنیدم داشت تعریف میکرد برای مامانش میگفت خودم بارها دیدمشون نجمه میر ...

ای خدا یعنی میرفته تو نونوایی و... وااای😑 آخه زن تو شوهر داری یعنی بچه اش هم از همونه وای

ارهه خدایی😂من بعد ی ماه تعلیقی برگشتم انرژی داشتماره دیقا😄👍🏻فقط یدونس😉😂

به به خوش برگشتی دختر خوب😌🌹

آره قشنگ انرژیت حس میشه😍 امیدوارم همین جوری بمونییییی

آره😂

برای حفظ اعصاب و روان خودت بهتره قفلش کنی🤣اره دیگه برم بخوابم تا ۵ چیزی نموندهدیگه جدیییی ماچ از سر ...

وای آره جدی قفلش میکنم به آرزوم رسیدم شما گلا رو هم پیدا کردم بسه دیگه دشمن نمیخوام😌🤣

برو عزیزم از کارات نیفتی خدایی نکرده

شب بخیر صبح بخیر نمیدونم😭🌹