2777
2789
عنوان

همسایه بد ذات

192 بازدید | 19 پست

گیر همسایه بد افتادیم دعا کنید از شرش خلاص بشیم، هزار بلا به سرمون آورد حتی از پنجره زباله و سنگ میندازه میخوره به سرمون حاشا میکنه، چقد اولاش کمکش کردیم میدونین چطور متوجه ذات کثیفش شدیم هر بار میمومد ازمون چیز میخواست بهش میدادیم یبار زنگ بهش زدم گفت ب من چه ک نداری، یعنی خودمو لعنت کردم ک اینطور جوابم داد و حس کردم سرم زرنگ بازی در آورد اما خودش ضرر کرد قبر خودشو کند دیگه هر بار چیزی میخواست میگفتم شرمنده ندارمواینجکر خودمو سرد میکردم بهش ندادم. این به کنار هزار همسایه آزاری سرمون آورد الهی خر نبینه نمیدونیم چکارش کنیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شکایت کنید ازش بعضیا زبون خوش حالیشون نمیشه

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره.قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

شکایت کنید ازش بعضیا زبون خوش حالیشون نمیشه

ببین نامحسوس تمرکزش ب ازار و اذیت خونه ما هست فقط، جوری ک ما میفهمیمم کار خودشه اما نمیتونیم ثابت کنیم این فشاره میشینه تو پنجره یهو زباله میزنه تو سرمون خدا رو ذاتشه. من. چجور ثابت کنم

عزیزم کاملا درکت میکنم،الان باور کن من کلی اعصابم خرابه نصفه شب مشغول بکوب و پرت کردن وسایله...والا ...

ققلبم داره میترکه از اینکه چقد اولاش میومد برا هر چی بهش میدادم

ققلبم داره میترکه از اینکه چقد اولاش میومد برا هر چی بهش میدادم

عزیزم غصه نخور تو ندونستی که ذاتش اینطور بد بوده هرچی خوبی کردی پیش خدا محفوظه اما اون مردم آزارم سهمش پیش خدا محفوظه و یه جایی جواب اینارو میگیره چون کلی حدیث و روایت داریم راجب اینکه همسایه آزار نباشیم....