2777
2789
من دارم شرایطشو میگم حسابداری اگر استخدام شی خیلی خوبه ولی در نظر بگیر بیکاراشم زیادن شانسیه یکی میش ...

اره متوجه شدم ولی خب اونجوری عمرم میگذره مثلا من از پرستاری خوشم میاد ولی نه اینجوری که بگم عاشقشم

و کم خونی دارم یعنی زیاد که سرپا وایسم و راه برم سرگیجه میگیرم و فشارم میوفته و یه اخلاق بدم اینه هیچی موقع کار هیچی نمیخورم

حسابداری پارتیشو دارم عمم حسابداره یه شرکته میتونه کار بگیره برام

بعد من دوست دارم چیزای مختلف تجربه کنم مثلا موسیقی و هنر و گشت و گذار و تفریح و از جوونیم لذت ببرم که پیر شدم نگم کاش فلان کاش...

بازم نمیدونم چه غلطی کنم😂😂

اره متوجه شدم ولی خب اونجوری عمرم میگذره مثلا من از پرستاری خوشم میاد ولی نه اینجوری که بگم عاشقشم و ...

پارتی داری حسابداری خوبه ولی قبلش حقوق رو از پارتی بپرس و پرستاری خب جو بیمارستان اعصاب خوردی زیاد داره مریض نگران عصبی برخورد بد هم باشه باید کمک کنی فحشم خوردی سکوت کنی کتکم گاها اگر بخوری نباید تو ام دوتا چک بزنی به اعصابت مسلط باشی صحنه دلخراش فوت و قطع عضو و بیماری سخت اینا روت خیلی اثر نذاره قرار باشه بعد هر مریض بشینی گریه کنی که خودت مریض میشی و بدیش اینه تو مریض شی هم باید بری سرکارت مگر اینکه مریضی خیلی واگیر دار باشه نری بازم باید ثابت کنی که مریضیت برای بیمارا خطرناک بود درسای حسابداری با اینکه محاسبات و ریاضی طوره برای تجربیا خیلی راحته ولی پرستاری خب سخته فکر کن همه درسهات زیسته همه رو باید درست بخونی و مسلط شی

درکل آدم احساسی باشی توصیه نمیشه بیای خیلی سختت میشه هرچند که عادت میکنی برات عادی میشه ولی بازم تا عادی شه خیلی زجر میکشی اگر دوست داری خیلیی خوبه پرستاری ولی درآمدی میشه از حسابداری درآورد خیلی بیشتره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره بهش فکر میکنم در امد حسابداری بیشتره؟

بسته به اینکه کجا استخدام شی حقوق پرستاری ۲۰تا ۳۰عه نهایت با اضافه کار و دوجا کار کردن بشه ۵۰میلیون حالا احتمالا وقتی تو فارغ التحصیل شی حقوقت ۵۰میلیون اول کار باشه ولی تو این گرونی خودت میدونی بدرد گذران زندگی نمیخوره و اینکه تعطیلات رسمی عملا براشون وجود نداره باید سر کار باشن خب حسابداری شرکتی حتی مزایاهم میتونه داشته باشه بسته به اینکه کجا کارمیکنه تعطیلاتشم داره و خلاصه که همیشه مجبور به کار نیست از این نظر بهتره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1