2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه الان دو روزه گوشیش خاموشه  ساعت ۱۹ زنگ میزنه سلام و احوالپرسی میکنه میگه ببخشید گوشیم خراب شده بعد دوباره گوسی خاموش میشه شما بگید من چیکار کنم دارم دیوانه میشم

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹

شرایطت سخته گلم ب شوهرت بیشتر پیام بده بهش بگو دلتنگِ شی دوریش برات سخته

اگرم میتونی سعی کن بری خونه مامانت؛بیرون و  پارک تا حواست پرت بشه کمتر اذییت بشی

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچسب به شوهرت که همچین شرایطی پای نفر سومو میکشونه وسط

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بچسب به شوهرت که همچین شرایطی پای نفر سومو میکشونه وسط

فعلا بجز ساعت ۱۹ صداش هم نمیتونم بشنوم میگه گوشیم دیروز ۱۰ روزش تموم شده باید میومد زنگ زده میگه به جای همکارم یه چهار روزی شیفت میمونم هرچقدر دلتنگی میکنم میگه بچه شدی😔😔😔😔😔😔

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
فعلا بجز ساعت ۱۹ صداش هم نمیتونم بشنوم میگه گوشیم دیروز ۱۰ روزش تموم شده باید میومد زنگ زده میگه به ...

پاشو برو پیش شوهرت خانواده رو فعلا ول کن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️