2777
2789
عنوان

شوهرم

169 بازدید | 25 پست

شوهرم خیلی کم میاد سمتم همش من باید بگم که خب یکم بیا یکم توجه کن آخه برای چی من ازدواج کردم اما اون اعتنا نمیکنه بازم کار خودشو میکنه خیلی بی میله دیگه الان میدونم من زشتم که نمیاد اگه خوشگل بودم میومد سمتم یا میل داش بهم خدایا چرا منو زشت آفریدی مگه من چه گناهی داشتم خداکنه این سرنوشت برای دخترم پیش نیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی مشکوک شو سرش جایی گرم نباشه آخه این موضوع حساسیه تو غذاش از این چیزا قوی بریز مثلا خرما معجون چمیدونم گرمی زیاد بده بهش

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

اصلا ربطی به زشتی و خوشگلی نداره رفتار و اخلاق مهمتره

زشت نیستم اصلا ولی از وقتی ازدواج کردم احساس زشتی میکنم رفتارم خوبه ولی دیگه یه ساله از دست کاراش عصبی میشم

اسی مشکوک شو سرش جایی گرم نباشه آخه این موضوع حساسیه تو غذاش از این چیزا قوی بریز مثلا خرما معجون چم ...

میدونم نمیره با کس دیگه آقا اصن بریزم یا یه چیز گرمی بخوره اصن به من دست نمیزنه سمتم نمیاد