2777
2789
عنوان

بارداری اول

77 بازدید | 18 پست

سلام من بارداری اولمه تازه فهمیدم باردار شدم و خیلی خیلی احساس گشنگی شدیدی دارم درحدی که شبا نمیتونم بخوابم یا از خواب بیدارمیشم از گشنگی

حدودا یک ماهمه لطفا راهنمایی کنید ممنون

بخورولی مراقب اضافه وزنتم باش

مریض بعدی🤪

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مبارکه .بدن در حال تکثیر و تولید یک موجود زنده دیکه هست .بخاطر همین بدن احتیاج به انرژی بیشتر داره .شما گلم آزمایش قند هم دارین .البته از شما میشه همون که بدن داره یک انسان دیگه تولید وپرورش میده بخاطر همین نیاز به انرژی بیشتر داره.

عزیزم مبارکه .بدن در حال تکثیر و تولید یک موجود زنده دیکه هست .بخاطر همین بدن احتیاج به انرژی بیشتر ...

ممنون عزیزم هنوز نرفتم دکتر و سونو هفته دیگه میرم

ولی دنبال راهکارم کمتر اذیت شم از این ضعف

چیزی سیرم نمیکنه که بخوام بخورم😑

یعنی ولع خوردن داری؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

منم اولش همین بودم اشتهام خییلی زیاد شده بود ولی دعا کن تااخر همین بمونی برای منکه نشد تهوع و بی اشتهایی امانمو بریده

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
روزهای اول چیزی میخوردم مثلا میوه و شیرینی و بستنی ولی سیر نمیشم یعنی بعد غذا گشنمه هنوز شکمم پر ولی ...

سعی کن چیزای مقوی بخوری که همسیرشی هم وزنت زیادبالانره مثل آجیل

ممنون عزیزم هنوز نرفتم دکتر و سونو هفته دیگه میرم ولی دنبال راهکارم کمتر اذیت شم از این ضعف

گلم اگر مشکل خاصی نیست .مواد مغزی بخور که جنین وزن بگیره

نه اینکه خودت وزن بگیری و غذای مفیدی به جنین نرسه.گلم توی بارداری نباید رژیم واینا گرفت قدیمیها میگفتن باید اندازه دونفر بخوری ولی اگر میتونی و آزارت نمیده آبگوشت و سوم واینا را بخور کمتر هله هوله بخور هرچند ویار هست ادم هوس میکنه .انشاءالله به سلامتی روی ماه ا ش رو میبوسی فکر کنم پسر باشه