2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

1 بازدید | 2 پست

من ۱۶ سالمه کلاس هشتم که بودم خیلی بد استرس گرفتم. اصلا پای تخته میلرزیدم. نمیرفتم گریه مکردم

کلاس نهم بدتر شدم. خیلی خیلی بدتر خودکشی کردم اینا از استرس شدید میمیردم از استرس تا حد این که حالم بهم مخورد به زور رفتم نوبت دوم تو شهریور دادم تجربی برداشتم. دهم ۲ ماه رفتم دوباره مریض شدم. چون ب هفته رفتم. چیزی نمیفهمدم از کلاس نهم حتی معلم می پرسید. جاهای تاریخی تبریز بگو هیچی یادم نمیومد الان. بعد ی سال دارم مدرسه میرم باهمون رشته ولی ولی متاسفانه اصلا چیزی متوجه نمیشم هیچی حتی ی ریاضی ساده. که ۳ باره دارم فیلم میبینم الانم ازاسترس دارم. میمیرم. توروخدا منو مثل دخترتون بدونید. راهنمایی کنید فقط توی درس اینجوری شدم. کلی هدف دارم دوست دارم درس بخونم. بخدا پنجشنبه جمعه ساعت ۴ صبح بیدار میشم مخونم با عشق بازم چیزی یاد نمگرم تواین دوسال ریده شده تو مغزم اصلا نمکشم کلی تلاش مکنم بازم نفهمم رشتم سخته برای موفقیتم باید باید هردرسی تو وقتش باید بفهمم ولی نمدونم چرا مغزم یهو چشش شده. مادرمم ناراحت میشه از هم سن و سالام عقبم

سلام ببین دخترم اولا بگم که شما باید از لحاظ مغزی برسی بشید شاید کمبود ویتامین دارید و ثانیا خدا همه انسانها را برابر نیافرید هر کسی در یه چیزهایی استعداد داره قرار نیست همه دکتر بشن .جامعه به همه مشاغل نیاز داره .اگر در یک کاری استعداد علاقه نداشته باشی نمیتونی موفق بشی باید ببینی چه رشته ای علاقه و استعداد داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷