2777
2789
عنوان

نامزد عجیب😐

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست
اینا تو عقد فهمیدن طرف اینجوری با نامزد اسمی بودن؟

نه خداروشکر نامزد نکردن

خانواده پسره مدام میگفتن عقد کنین اما دختره اینا گفتن نه چون خونه نداره الان زوده

لایک نکنیددد

نه خداروشکر نامزد نکردن خانواده پسره مدام میگفتن عقد کنین اما دختره اینا گفتن نه چون خونه نداره الان ...

خوب کردن .اوقای به طرف قضیه هی عجله میکنه برای عقد کردن .معلومه به داستانی پشتش هست

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بعد حالا اینا رو گفتم شاید فکر کنین که چقدر مذهبی بودن که باید بگم نه

پسره از همون اول به دختره میگفته لباسای کوتاه بپوش ناخن بکار و فلان... اما دختره خودش نه که چادری و حتی باحجاب باشه نیست اتفاقا پوشش شیک و امروزیه اما خیلی باز نمیپوشه

لایک نکنیددد

بعد پسره کلا اینجوری شده بوده که توقع داشته هرچی میگه دختره فقط بگه چشم

بعد یه مدت گفته تو باید بری سرکار حقوقتم بیاری تو زندگی خرج کنی که خب میتونست بهتر بگه ولی کلا دستوری حرف میزده

بعد دختره که ازش درباره مهمونی و اینا پرسیده گفته فامیلات سالی یه بار باید بیان خونمون فقط اونم بدون پاستور و قلیون😐 اونم گفته من که نمیتونم به خانوادم و فامیلام امر و نهی کنم که چکار کنن و چکار نکنن پسره هم گفته من فقط با کسایی در شانم باشن رفت و آمد میکنم😐😐

لایک نکنیددد

در کل گفتم که پسره همشششش میخواسته حرف خودش باشه

اصلا هم بلد نبوده صحبت کنه به دخترع یه بار گفته من حواسم هست خیلی میخوری چاق شدی ولی دختره اینجوری نیست بگی ۱۰۰ کیلوعه نه خوبه نسبتا اندامش

تو آخرین بحثشونم پسره تا تونسته بی احترامی کرده به دختره و خانوادش که اره شماها خانواده مفسد هستین😐

لایک نکنیددد

اینا که خیلی مشکل داشتن

اوعوم .معلومه باز خوب شد دختره نگفته ووای وابستش شدم .عاشقش شدم.جرف مردم چی

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔