2777
2789
عنوان

نامزد عجیب😐

222 بازدید | 26 پست

یکی از اشناها که خب حالا نسبتش مهم نیست ۶ ماه پیش نامزد کردن و الان جدا شدن پسره و خانوادش خیلی رفتارای عجیب داشتن😐

حالا نگین به توچه و فلان چون نزدیکه طرف بهم

اگه هستین بگم بعدم گزارش بزنید که تاپیک نمونه

لایک نکنیددد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا اول که نامزد میکنن پسره همه رفتاراش عالی بوده مدامم به دختره میگفته شما از من بالاترین و این حرفا..

بعد یه مدت یعنی یکی دوماه بعد اینا مهمونی دعوت میشن که تو مهمونی خب آقایون برا سرگرمی پاستور بازی میکردن که خب فکر میکنم خیلی عادیه

بعد این آقا با این مشکل داشتن که چرا دارن بازی میکنن😐😐

لایک نکنیددد

کم کم مشکلات از اینجا شروع میشه

حالا دختره هم بهش میگه تورو که مجبور نکردن بری بازی کنی میگه نه من خوشم نمیاد اونام بازی نکنن😐

بعد دوباره قلیون بوده که خب اونایی نمیخوان نمیرن سمتش اما این آقا دوباره با اینم مشکل داشتن که نهه اینم خوشم نمیاد

لایک نکنیددد

کم کم مشکلات از اینجا شروع میشه حالا دختره هم بهش میگه تورو که مجبور نکردن بری بازی کنی میگه نه من خ ...

وا .چه مسخره .چون من خوشم نمیاد باقی هم بازی نکنن .

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خب چی شد پس

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بابای این آقا هم یرا همه چی اول باید با ستاره و عدد و ارقام مشخص کنه که برکت میاره یا نه که خب من به شخصه اصلا اعتقاد ندارم

بعد پسره گفته بابام باید اسم بچه انتخاب کنه😂😐 حتی اسم خودتم اگه یه روزی بابام گفت باید بری عوض کنی😐

لایک نکنیددد

بابای این آقا هم یرا همه چی اول باید با ستاره و عدد و ارقام مشخص کنه که برکت میاره یا نه که خب من به ...

اینا تو عقد فهمیدن طرف اینجوری با نامزد اسمی بودن؟

یعنی خانوادشم مدام دخالت میکردن و حتی سر موضوع قلیون و پاستور مامانه زنگ زده به مامان دختره که پسر من دوست نداره نیارین😐😐مادر دختره هم گفته این موضوعا به من ربطی نداره اگرم خونه من بیان بازم مهمونن من به مهمون نمیتونم بی احترامی کنم

لایک نکنیددد