2777
2789
عنوان

کنکور

184 بازدید | 21 پست

من خیلی می ترسم و فک می کنم حتی اگه تلاش کنم بی فایده اس.

امسال چند نفری که واقعا درسشون خوب بود قبول نشدن من گفته بودم فلانی رتبه سه رقمی میشه الان هیچی....

من دربرابر واقعا هیچم.

الان توی استانمون اون هایی که سمپاد و غیر انتفاعی هستن رتبه خیلی خفن اوردن. مدرسه نمونه و اینا خبری نبوده.

الان فصل 7 زیست و ریاضی یازدهمو صفر مطلقم ،فصل دو فیزیک 20 درصدشو بلدم. اصن اوضاع خیلی خیطه.

نظری،چیزی دارید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییی اسی منمممم

من نمیدونم بمونم، برم چه کار کنم

از کنکور تا امروز سراغ کتابا نرفتم فکر میکنم از فضای درس دور شدم 🫠🫠

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...

ویدیو اموزشی ببین

اگه هزینه کتاب تست نداری از گوگل دانلود کن اول کتاب بخون بعد درسنامه هیچ مبحثیو بدون تست نذار بعد هر بخش حداقل ۵ تا تست بزن اوایل طبیعیه درصدات کم باشه ولی به مرور پیشرفت میکنی هیچ درسیو برا شب امتحان نذار و در طول سال بخون مرور خیلی مهمه برای نهایی نمونه سوالات سال های قبل رو بخون و تشریحی کار کن ک بیاد دستت نهایی رو خیلی جدی بگیر ۶۰ درصد تاثیر داره فوق العاده مهمه ولی بازم میگم تست رو فراموش نکن و کار کن و تحلیل کن ببین اگه اشتباه زدی دلیلش چیه و نکته شو یاد بگیر حتی اگه درست هم زدی بازم توضیحشو از پاسخنامه بخون و تست ها ک تموم شد دیگه ازشون فرار نکن چند وقت دیگه دوباره برگرد تست ها رو مرور کن

خودتو با کسی مقایسه نکن

ویدیو اموزشی ببیناگه هزینه کتاب تست نداری از گوگل دانلود کن اول کتاب بخون بعد درسنامه هیچ مبحثیو بدو ...

همه ی امکانتو دارم

اما اراده فولادینو ،نوچ ،ندارم

شما توی مسیر بودین درسته؟