2777
2789
عنوان

عروسی نگرفتم

117 بازدید | 6 پست

سلام خوبین من و همسرم هر دو معلمیم و با این شرایط اقتصادی که داریم تصمیم گرفتیم عروسی نگیریم و از اون طرف مراسم عقدمون همزمان با یکی از فامیلامون شد و اونا اللن دارن عروسی میگیرن و همه هم بمن میگن تو عروسی نمیگیری از این خیلی ناراحتم و حس میکنم با حالت ترحم میگن باشه اشکال نداره بابا ...

نمیدونم قراره همیشه حسرتشو بخورم البته مراسم عقد رو که بابام گرفت تالار گرفتیم کامل بود در حد توان خودمون البته اون فامیلمونم عقدش مثل من بود همه چی تموم و بهتر از من...

من همش میگم به خودم بیخیال عوض عروسی خونه خریدی ولی خب اون فامیلمونم خونشو خریده و حتی بزرگتر از ما کاش حداقل همزمان با من ازدواج نمیکرد انقدر خودمو مقایسه نمیکردم🥲

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

انقدر خودتو مقایسه نکن عزیزم هرکسی مسیر زندگیش متفاوته ، توهم انتخاب ها و مسیر خودتو داری ، سرتو بگیر بالا و با غرور جلوی همه از انتخابت دفاع کن ، به بقیه چه ربطی داره تو داری چیکار میکنی ، اینکه بقیه چیکار میکنن هم نه به زندگی تو چیزی اضافه میکنه و نه چیزی کم میکنه ، قرار نیست همه مثل هم باشه زندگیشون عزیزم ، تو انتخابت اینطوری بوده بقیه اگه خیلی بلدن برن برا خودشون دلسوزی کنن یه فکری به حال خودشون بکنن ، هیچوقت نزار کسی فکرکنه ضعیفی و حس شرم میکنی ، سرتو بگیر بالا و انقدر از بالا نگاهشون کن که تو چشمت اندازه ی مورچه بشن .