ghazaldohdarlor مدیر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13825 عنوان برگام | مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 171 پست من رفع تعلیق شدم ک 🤣🤣🤣🤣🤣چجورییییی دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘 1405/07/12 | 19:23 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazaldohdarlor مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13825 نازمو بکش نرم 😂🗿🗿🗿 الان دارم میکشمتتتت😒با تعریف از چاویلتت دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘
فمنیست_تا_ابد عضویت: 1405/06/25 تعداد پست: 815 این ایموجیه خیلی خوشمزه س😢 با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.
ghazaldohdarlor مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13825 این ایموجیه خیلی خوشمزه س😢 وایییی نفرسسس دلم کیک خاسسسسلعنتییییییییکاش مهیار زودتر بیاد خودش میدونه چ نوعی دوس دارومواسم بگیرههههههه دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘
فمنیست_تا_ابد عضویت: 1405/06/25 تعداد پست: 815 الان دارم میکشمتتتت😒با تعریف از چاویلتت فکر کن کسی که صورتش عین ماه کامله و اصالت و جذابیت زیبایش ادمو محو کنه ازت تعریف کنه💖باید برم هوا^^ با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.
فمنیست_تا_ابد عضویت: 1405/06/25 تعداد پست: 815 وایییی نفرسسس دلم کیک خاسسسسلعنتییییییییکاش مهیار زودتر بیاد خودش میدونه چ نوعی دوس دارومواسم بگیرهه ... فردا میاد دیگههههههههههههه تازه کیک و گل مورد عااقتم بخره بیاد نازتو بکشهههه😍😍😍 با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.
ghazaldohdarlor مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13825 فکر کن کسی که صورتش عین ماه کامله و اصالت و جذابیت زیبایش ادمو محو کنه ازت تعریف کنه💖باید برم هوا^^ تو خودت با این حرفات شیرین زبونیت ادمو میبری هوا زبونت بخورمشوخی کردم بد شد یهو مثبت هجدش کردم ههههولی خلاصه عزیزم دیگه ببین چ زیبایی داشتی ک من دارم ازت تعریف میکنم خوشگل منننن🫂♥ دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘
ghazaldohdarlor مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13825 فردا میاد دیگههههههههههههه تازه کیک و گل مورد عااقتم بخره بیاد نازتو بکشهههه😍😍😍 فردا ن پس فردا میادشک اون روزم نمیتونیم دیت بزاریمسه چهار روز دیگگگگ انتظارم تموممم میشهدو ماههههههههههه داره میشخ ک ندیدم عشقگممممههه دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘
فمنیست_تا_ابد عضویت: 1405/06/25 تعداد پست: 815 تو خودت با این حرفات شیرین زبونیت ادمو میبری هوا زبونت بخورمشوخی کردم بد شد یهو مثبت هجدش کردم ههههو ... 😋حیف دیگه کاربری ندارم خودتم میدونی😂وییی نازار گیانننن تورو باید انقد تو بغل چلوند که له شیییییی با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.
ghazaldohdarlor مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13825 😋حیف دیگه کاربری ندارم خودتم میدونی😂وییی نازار گیانننن تورو باید انقد تو بغل چلوند که له شیییییی اره وگرنه با این حجم ز هات بیدنت باید تعلیق میشدیم دو نامونخیانت به مهیارم حساب میشه من زبونم ببندم دیگگگگه😭🫂🫂🫂♥😍🥰😘هناسکممممم دردت له گیانم اصن من بغل تو بیام انقدر اروم میشم ک تموم سختیامو فراموش، میکنمممم دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘
فمنیست_تا_ابد عضویت: 1405/06/25 تعداد پست: 815 فردا ن پس فردا میادشک اون روزم نمیتونیم دیت بزاریمسه چهار روز دیگگگگ انتظارم تموممم میشهدو ماههههههه ... واییی یه چیزی حس کردم که نباید بگمم باید برات اتفاق بیفتههههه:)))دو ماه نبود دیگههه صبر کن آقا مهیار بیادددد وایییی تا از دیت برگشتی باید همشو برای بگی ههاااا با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.
ghazaldohdarlor مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13825 واییی یه چیزی حس کردم که نباید بگمم باید برات اتفاق بیفتههههه:)))دو ماه نبود دیگههه صبر کن آقا مهیار ... باشه عشقوم تا دیدمشتک تک دیتم برات تعریف میکنمبدون سانسورررچون واقهااااااا نیاز به سانسور داره ههههولی پیش تو همشو میگممم دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘
فمنیست_تا_ابد عضویت: 1405/06/25 تعداد پست: 815 اره وگرنه با این حجم ز هات بیدنت باید تعلیق میشدیم دو نامونخیانت به مهیارم حساب میشه من زبونم ببندم ... 😂کل سایت فهمیدن دیگه 😂😂😂😂😂نکنه دلت برای تعلیقی تنگ شده👌😷وای دلم رفت منم همینطور 💖 فکر کن یه فرشته ناز رو بغل کنی:)وای که فکر کردم بهشم قشنگه با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.
فمنیست_تا_ابد عضویت: 1405/06/25 تعداد پست: 815 باشه عشقوم تا دیدمشتک تک دیتم برات تعریف میکنمبدون سانسورررچون واقهااااااا نیاز به سانسور داره ههههو ... 😷یکاری کردی منم منتظر باشم شما دو تا برید دیت بیای تعریف کنی😅ای خدا اقا مهیار کی میای دیگه😞 با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.
ghazaldohdarlor مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13825 😷یکاری کردی منم منتظر باشم شما دو تا برید دیت بیای تعریف کنی😅ای خدا اقا مهیار کی میای دیگه😞 نینی یار جدیدا بخاطر مسائل سیاسی تعلیقم میکنخ ن جنسی فکر کنم خوشش اومده🤣🤣🤣خواستم رو اون کامنتت ریپلای کنم هر چی زدم نشددد😐😐😮بزودی چیزی نموندههه دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘
ghazaldohdarlor مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 13825 😷یکاری کردی منم منتظر باشم شما دو تا برید دیت بیای تعریف کنی😅ای خدا اقا مهیار کی میای دیگه😞 نینی یار جدیدا بخاطر مسائل سیاسی تعلیقم میکنخ ن جنسی فکر کنم خوشش اومده🤣🤣🤣خواستم رو اون کامنتت ریپلای کنم هر چی زدم نشددد😐😐😮 دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘