2777
2789
عنوان

مدرسه بچم

52 بازدید | 12 پست

سلام

من پسرم ۷ سالش هست کلاس دوم

از موقعی که پیش یک میرفت البته چند ماه رفت مربی اونجا میگفت خجالتی هست پیش دو نرفت کلاس اول همینطور کلاس زبان تابستون میرفت یا ورزشی یا کلاسای دیگه بردم که تو جمع باش یه چیز یاد بگیره اعتماد به نفسش بره بالا اما مربیاشون اشاره کردند

معلم کلاس دومش هم گفت گوشه گیر و خجالتی هست 🫠🫠🫠 الان دو هفته از مدرسه میگذره هنوز دوست پیدا نکرده

من و باباش هم همینجوری هستیم نمیتونیم تو جمع راحت باشیم تلفن سختمونه ساکتیم تا مطمئن نباشیم مکان امن نیست حرف نمیزنیم

خیلی تلاش کردم رو خودم من خیلی کار کردم اما هنوز از متوسط جامعه پایین ترم همسرمم تعریفی نیست و بچممون هم همینجور شده

من و باباش دانشگاه رفتیم شاغلیم اینجور نیست که خونه نشین باشیم ولی ارتباطمون ضعیف ترس از ضایعگی و اینجور چیزا داریم

نمیدونم دیگه چیکار کنم بچم از این حالت دربیاد

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اصلا دوستی خارج از مدرسه نداره؟ یه دوست تو مدرسه خودت براش پیدا کن سعی کن با مامانش رفت و آمد کنی با ...

اونجوری هم وابسته به یکی میمونن

مثلا تو کلاس زبان چسبیده بود به یه بچه اونم خدایی خیلی بچه خوبی بود ولی دیگه با بقیه هیچی معلم زبانش میگفت ازش بپرسم جواب میده بلده وگرنه هیچی نمیگه که بگم فعال

نه بابا شما هم نگاه اون میکردی بهتر میشدی

چه بگم

بیشتر فکر میکردم چون من بچه پنجم خانوادم هر کی یه نظری میداد و ایرادی میگرفت اینجوری شدم همسرمم یکی از برادراش میاد کوچکتر و بزرگتر از اون دیگه هیچ نظری نمیدن همه ساکت میمونن دهن اون نگاه میکنن😅

گفتم بچه یک دونه صفحه خالی هست فکر نمیکردم اثر ما انقدر قوی بشه روش

چه بگم بیشتر فکر میکردم چون من بچه پنجم خانوادم هر کی یه نظری میداد و ایرادی میگرفت اینجوری شدم همسر ...

من بچمو میبرم پارک بچه های همسنش دیدم میبرم پیش اونا میگم بچه ها با هم دوست بشین بازی کنین چند اسباب بازی هم میبرم به شوق اونا میان جمع میشن بازی میکنن ۳سالشه

من بچمو میبرم پارک بچه های همسنش دیدم میبرم پیش اونا میگم بچه ها با هم دوست بشین بازی کنین چند اسباب ...

من بردم مدرسه خودم بچه ها به شوق اینکه بچه من دورش جمع میشن بازی میکنن بچمم باهاشون بازی میکنه و صفشون درست میکنه نمی اومد پیش من

ولی بازم جاهای دیگه نهایت یک دوست پیدا کنه و ساکت بمونه یجا