2777
2789
بسپار به خدا انشالله خودش برات بهترینا رو رقم بزنه

نمیدونم حس میکنم خدا فراموشم کرده دختر تا حالا اینقدر حس تنهایی نکردم حس میکنم صدامو نمیشنوه همه جا تاریک حتی وقتی میرم بین خانواده یا مهمونی شلوغ بازم همه جا برام سیاه حس بدبختی و تنهایی دارم

این نیز میگذرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم حس میکنم خدا فراموشم کرده دختر تا حالا اینقدر حس تنهایی نکردم حس میکنم صدامو نمیشنوه همه جا ...

حق داری خیلی سخته

عزیزم حتما یه کلاس ثبت نام کن

ورزش گروهی باشه دیگه بهتره که سرگرم بشی یه کم بار روانی از دوشت برداشته بشه

اون روز اینقدر از دست خودم عصبی بودم که نتونستم هنوز یه بچه بیارم خودم با سیلی میزدم وقتی جواب ازمای ...

خودتو اعصبی نکن ،من دیدم بعد ۲۰اورذن ،دوستم گفت سه ماه مرتب باشگاه رفتم باردارشدم بعد ده سال تو تلاش خودتو بکن بقیش بسپار بخدا،بقول دوست زیاد خودتو درگیر عدد و رقم نکن هرچی بیشتر استرس بدی ب خودت بیشتر باردار نمیشی

اگه من فردا جواب بتام مثبت شدم بهت پیام میدم تا امیدت بیشتر بشه

🙏😔

همسایمون بعد ۲۰سال اورد ،بیچاره بخاطره بچه نیوردن سرش زن گرفتن ،بعد بقول خودش معجزه شد ۴تا پشت سر اورد ،تازه گفت چندبار ای وی اف انجام دادم هی منفی میشد اخرش طبیعی باردار شدم

ذخیره من خیلی خیلی کمه اصلا مطمئنم نیستم ولی اگه ی درصد شدم بهت میگم که روحیه بگیری

همین حسا بدترت میکنه اخرش میشی من بهت قول میدم فقط بخودت روحیه بده

الان رفتم کتابخونه کتاب امانت گرفتم فعلا اصلا دیگه نمیخوام راجب بچه فکر کنم دارم اعصاب و روانم از دست میدم

این نیز میگذرد

همسایمون بعد ۲۰سال اورد ،بیچاره بخاطره بچه نیوردن سرش زن گرفتن ،بعد بقول خودش معجزه شد ۴تا پشت سر او ...

خیلی منتظر معجزه بودم کلی نذر حضرت عباس کردم نذر بچه های یتیم و سرطانی کردم آخرش قرآن پاره کردم انداختم اشغالی بهم نگو چرا نمیدونی من چی کشیدم چه فشارهای روانی بهم اومد

این نیز میگذرد

خیلی منتظر معجزه بودم کلی نذر حضرت عباس کردم نذر بچه های یتیم و سرطانی کردم آخرش قرآن پاره کردم اندا ...

حالا دیگه نمیشی بهش فکر نکن حالا فکر بکنی باردار میشی هیچکس اززش خود ادم نداره خودت باارزشتر از بچه ای

اصلا بچه دار شدی میشی ی مادر اعصبی ،اول روحیت خوب کن باشگاه یوگا رقص