2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تا خدا نخواد هیچی نمیشه بهترین فلوشیپ ها منو دیدن ولی همچنان در آرزوی یه بچه موندم 😔

من هرکس که دیدم تلاش کردب نتیجه رسیده ناامید نشو،منم احساس میکنم اشتباه بی بی زدم ،چون من خیلی از تو کمتره ذخیرم

تا خدا نخواد هیچی نمیشه بهترین فلوشیپ ها منو دیدن ولی همچنان در آرزوی یه بچه موندم 😔

اصلاح سبک فلورا تاجیک انجام دادی؟

الان یکی تاپیک زده بود بعد ۸ سال درمان با این روش بعد ۸ ماه باردار شده

من هرکس که دیدم تلاش کردب نتیجه رسیده ناامید نشو،منم احساس میکنم اشتباه بی بی زدم ،چون من خیلی از تو ...

اون روز اینقدر از دست خودم عصبی بودم که نتونستم هنوز یه بچه بیارم خودم با سیلی میزدم وقتی جواب ازمایش منفی دیدم اینقدر گریه کردم تپش قلب گرفتم الانم داروی افسردگی میخورم برام دعا حداقل یه بچه داشته باشم دلم برا شوهرم میسوزه خیلی بچه دوست داره کاش خدا دیگه یه دونه بهم بده بخدا گنج نخواستم 😔😔😞😞

این نیز میگذرد

چون از اون خودکاریاس میگه در جریان ادرارباید باشه نباید ادرار ب بالاترشبرسه من رسیده برا همین میگم ا ...

اگر مثبت نباشه هیچوقت دو خط نمیشه اینهمه سال بی بی منفی دیدم

این نیز میگذرد

اون روز اینقدر از دست خودم عصبی بودم که نتونستم هنوز یه بچه بیارم خودم با سیلی میزدم وقتی جواب ازمای ...

بابا انقدر به خودت سخت نگیر

همین حال بدت باعث میشه بدتر نتیجه نگیری

خدای ناکرده مریض میشیا

به نظرم یه مدت رهاش کن سفر برو، سرگرمی جدید برای خودت درست کن

بابا انقدر به خودت سخت نگیرهمین حال بدت باعث میشه بدتر نتیجه نگیریخدای ناکرده مریض میشیابه نظرم یه م ...

الان دیگه شوهرم گفت حق. نداری اسم بچه بیاری حالم خیلی بده صدا میشنوم عصبی میشم اهنگ میشنوم تپش قلب میگیرم دکتر میبینم فشارم میفته دست هام میلرزه افسردگی گرفتم حتی دوست ندارم بیرون از خونه برم

این نیز میگذرد

اون روز اینقدر از دست خودم عصبی بودم که نتونستم هنوز یه بچه بیارم خودم با سیلی میزدم وقتی جواب ازمای ...

سلام بنظرم شما یمدت بیخیال بارداری بشین

برین دنبال کارهای مورد علاقتون مثلا باشگاهی ورزشی یا هنری چیزی اصلا بهش فکر نکنین دقیقا تو همون روزایی که فکرشو نمیکنی باردار میشی

سلام بنظرم شما یمدت بیخیال بارداری بشینبرین دنبال کارهای مورد علاقتون مثلا باشگاهی ورزشی یا هنری چیز ...

حالم خوب نیست بین شلوغی های دورم تنهام تو فکر خودکشی هستم دیگه از زندگی خوشم نمیاد حس میکنم خیلی ضعیف هستم دوست دارم برم از این دنیا دیگه حسی به بچه هم ندارم قبلا برام خیلی شوق داشت ولی الان بخاطر دل شوهرم میگم بیارم دنیا برام سیاه 😞

این نیز میگذرد