2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دلم دراما میخواداز بدبختی زیاده✅

یعنی داستان تعریف کنیم برات؟

یه بار دوتا دانش آموز رو آوردن دفتر مدیر، دعوا کرده بودن سر اینکه اونی که متاهل بود میگفت این با نامزدم دوسته و برا همین تو مراحل طلاقم،اون یکب ام میگفت خودش قبلا بهم گفته شوهرمو امتحان کن منم امتحانش کردم و پا داد، بعد اون کاریش نداشتم ولی خودش مدام پیگیره و من باهاش رفیق نیستم اما خود پسره هی تو اینستا دنبالم میکنه، و اون متاهله میگفت دروغ میگه باهاشه هنوز تیک و تاک میزنه،اون یکی جیغ زد که وای زنگ. بزنید بابام بیاد تو رو خدا، مدیرم عصبی بود داد میزد میگفت خجالت بکشید

من و اون یکی همکارمم چای به دست تو دفتر خشکمون زده بوده هی اونا رو نگاه میکردیم هی هم دیگه رو نگاه میکردیم😦

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده