heols مدیر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1544 عنوان هعی زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 69 پست مگه منه ۱۷ ساله چ گناهی کردم ک همه دارن ولم میکننبخدا حالم خوب نیصبح تا شب سر کارمنمیرسم کاری کنموقت بگذرونم و ب خودم و بقیه برسمهر روزم دعواس با خانوادم چیزی نمونده سر همین دعوا ها اخراج بشم :) (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم دیروز | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1544 چه بگویممم هعیییییینمیدانمدارم فسفر میسوزونن ی فکری بزنه ب سرم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
turboo عضویت: 1405/06/20 تعداد پست: 1090 اگه فرا بود اونجور باشم ک مثله قاسم میومدم ب همه درخواست میدادم اوکی الان میخوای حرف بزنی یا درکل داری میگی
turboo عضویت: 1405/06/20 تعداد پست: 1090 هعیییییینمیدانمدارم فسفر میسوزونن ی فکری بزنه ب سرم راجب چی بگو منم فکر کنم این که دیگه حل شد کار میکنی ولی یه سوال برا اینکه ساعت نه باید خونه باشی چی ؟ کارت چی اینو میخوای چیکار کنی
turboo عضویت: 1405/06/20 تعداد پست: 1090 نمیدونمحس میکنم فسفور هام تنون شد برا ساعت کارت داری فکر میکنی ؟ منم چیزی به ذهنم نمیرسه فکر کن بینم چیکار کنیم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1544 اوکی الان میخوای حرف بزنی یا درکل داری میگی نمیدونمحس میکنم فسفور هام تنون شد (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1544 برا ساعت کارت داری فکر میکنی ؟ منم چیزی به ذهنم نمیرسه فکر کن بینم چیکار کنیم ن راجب اون ۴ تا راهه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1544 راجب چی بگو منم فکر کنم این که دیگه حل شد کار میکنی ولی یه سوال برا اینکه ساعت نه باید خونه باشی چی ... دارم راجب اون ۴ راهی عه فکر میکنم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1544 برا ساعت کارت داری فکر میکنی ؟ منم چیزی به ذهنم نمیرسه فکر کن بینم چیکار کنیم بیا اونور بهت میگم میخوام چ کنم و شرایطش جیه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
turboo عضویت: 1405/06/20 تعداد پست: 1090 ن راجب اون ۴ تا راهه اون مگه انتخاب نکردی من نخوندم اونو چون اصن نمیدونستم شرایطت چیه یه بار دیگه بگو منم راجبش فکر کنم شاید چیزی به ذهنم رسید