2777
2789
عنوان

هعی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 70 پست
اره کارم رو خیلیییییی دوست دارم

بهت گفتم از رو علاقه تعیین نکن آخرین چیزی که مهمه علاقته حقوق و مزایا اولویت دارن از نظر حقوقی و مزایا هم شغلت برات بهتره ؟اگه اره که کار خودتو بکن ولی یه چیزی تو گفتی نمیذارن کار کنی الان گفتی میزننت اگه کار کنی آخرش کدوم چون اگه کتکه که میشه میارزه ولی در مرحله اول همچنان اون چیزی که گفتم بهتره اونجوری تا قبل لو رفتن حداقل کتک نمیخوری

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نمیدونم دوست داری و میشه بگو هرجور خودت راحتی

اخه یکم....

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

بهت گفتم از رو علاقه تعیین نکن آخرین چیزی که مهمه علاقته حقوق و مزایا اولویت دارن از نظر حقوقی و مزا ...

نگا کارم همهععع چیزش اوکیه

رسما حقوق و مزایا و علاقه اوکیه

اره تهش کتکه

اونحور خیلییی اذیت میشم سر میچوندن

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

نگا کارم همهععع چیزش اوکیه رسما حقوق و مزایا و علاقه اوکیهاره تهش کتکهاونحور خیلییی اذیت میشم سر میچ ...

خب آخه میارزه کجاش اذیت میشی بگو میرم کتابخونه درس بخونم بپیچون برو سر کار تهشم لو میری ولی میگم یکی دوبار کمتر کتک میخوری اینطور بهتره

خب آخه میارزه کجاش اذیت میشی بگو میرم کتابخونه درس بخونم بپیچون برو سر کار تهشم لو میری ولی میگم یکی ...

بابام خیلییییی از دروغ بدش میاد خب

یک درصد کارای ک الان میکنم رو بفهنه پارممممممم میکنههههه

اگر بفهمه ک درسو بپیچونم ک دیگه بدتر

بابام خیلییییی از دروغ بدش میاد خبیک درصد کارای ک الان میکنم رو بفهنه پارممممممم میکنهههههاگر بفهمه ...

از اول بفهمه کمتر بهت سخت میگذره یعنی ؟ خب اگه اینطوره که باشه ولی جا نزنیا دیگه باید تا تهش بری

؟نمیدونم کلا نمیتونی بگی یا تو تاپیک نمیخوای بگی ؟ اینم بگم اگه بریم اونور حرف بزنی زر بزنی دهنت سرو ...

🫥🫥اخه چ زری دارم بزنم

؟نمیدونم کلا نمیتونی بگی یا تو تاپیک نمیخوای بگی ؟ اینم بگم اگه بریم اونور حرف بزنی زر بزنی دهنت سرو ...

انقدری مشغله ذهنی دارم ک دیگه نخوام یکیو اذیت کنم

اوک

اگه فرا بود اونجور باشم ک مثله قاسم میومدم ب همه درخواست میدادم