2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا کمبود زینک و آهنه ولی بهتره آزمایش بدی مطمین بشی

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

مال من جدیدا خیلی میریزه نمیدونم از چیه

برا منم همینطور

دست میبرم تو موهام مشت مشت میریزه

به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سرانجام بد داشتیم... ۱۸-۱۹ 🖤

معمولا کمبود زینک و آهنه ولی بهتره آزمایش بدی مطمین بشی

الان یکی دوماهه دارم آهن میخورم اما مرتب نه...

بنظرت مرتب بخورم برطرف میشه؟

همین امروز برو ی امپول ب کمپلکس بزن و شروع کن خوردن زینک پلاس و اهن خوب میشی ....

البته باید ازمایش بدی یهو میبینی هورمونیه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
باید آزمایش بدی حتما ممکنه کمبود آهن باشه ممکنه مال استرس باشه یا کمبود بیوتین و ویتامین ای هرکدوم د ...

مولتی ویتامین بخورم کافی نیس؟ همه این ویتامینارو هم داره دیگه

الان یکی دوماهه دارم آهن میخورم اما مرتب نه...بنظرت مرتب بخورم برطرف میشه؟

بهتره آزمایش بدی علت رو پیدا کنی دختر من خیلی موهاش میریخت آزمایش بردیمش مشکل اهن نداشت ولی زینک و ویتامین دی خیلی پایین بود بهش چند ماه هرروز شربت زینک دادم ریزشش قطع شد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

همین امروز برو ی امپول ب کمپلکس بزن و شروع کن خوردن زینک پلاس و اهن خوب میشی ....البته باید ازمایش ب ...

پلی کیستیک خیلی ساله دارم

اما ریزش مو رو جدیدا گرفتم چندماهه

احتمالا کمبود آهن باشه

شاید مولتی ویتامین حلش کنه

بهتره آزمایش بدی علت رو پیدا کنی دختر من خیلی موهاش میریخت آزمایش بردیمش مشکل اهن نداشت ولی زینک و و ...

باشه ممنون از کمکت😘😍

من نمیدونم چرا بعد عید ریزش شدید مو گرفتم خیلی زیاد بود اتاقم پر نیشد از مو هرجا نگاه میکردم مو بود ی مدت دلم بدجور کشک میخواست هرچی میخوردم سیر نمیشدم فک کنم ی ماه دو کیلو کشک خشک خوردم بعد دیدم ریزش مو خوب شد خیلی خوب شد ولی اصن بش فک نکردم ریزش بخاطر کلسیم دلم فقط کشک میخواست همینجور میخوردم بعد دیدم دیگه موهام نریخت ضمنا فولیک اسیدم میخوردم

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙