2777
2789
عنوان

دعوا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 28 پست
الان چند ساله ساکتم هر سری میگه دیگه تکرار نمیشه بازم همونجور پاچه میگیره خستم کرده الان که بچمم رو ...

این و دیگه نگو فحش دادم دست بلند کرد

تحت هیچ شرایطی حق زدن نداره . چرا قبل بچه کتک زدن و حل نکردی

بیچاره بچه الان شاهد دعوا و کتک خوردنه

حالشو جا بیار ، نترس به این راحتی ها طلاق میگیری

.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

این و دیگه نگو فحش دادم دست بلند کرد تحت هیچ شرایطی حق زدن نداره . چرا قبل بچه کتک زدن و حل نکرد ...

انقدر باهاش حرف زدم انگار نمیفهمه همش رو دستا بچم میزنه تا کاری میکنه بچه هر چی میگم بفهم این بچس انگار گاوه

اگه خیلی وحشی ان آره بگوکوتاه نیا

خاندازه من که اروم ولی میدونم بگم ابن یک چیز میگه اونا یک چیزی همین دعوا بزرگ میشه ولی دیگم خسته شدم از تظاهر به زندگی خوب داشتن

محکم بزنش تا درد بگیرهدو دستیمرتیکه بیشعور

هی خواهر چه فایده که باز تکرار میکنه اصلا هر چی حرف بزنی باهاش نمیفهمه زندگی بقیه میبینم زناشون رو سرشون اطرافیانم میزارن دلم میسوزه

خاندازه من که اروم ولی میدونم بگم ابن یک چیز میگه اونا یک چیزی همین دعوا بزرگ میشه ولی دیگم خسته شدم ...

خب اینطورم خودت آرامش نداری

و باز کتکت میزنه

همه ی باغ و بهارم بنوسید حسین (ع)❤❤❤

پشمون بود روت درو قفل کرد یاب قصدزندونی کردنت دروقفل کرد

به قصد اینکه نزاره برم چون میدونه برم دیگه برنمیگردم اونجوری که آزادم یکم دیگه باز میکنه ولی نمیدونم برم یا بمونم

هی خواهر چه فایده که باز تکرار میکنه اصلا هر چی حرف بزنی باهاش نمیفهمه زندگی بقیه میبینم زناشون رو س ...

چی بگم خواهر

بهتره بدی ادبش کنن

همه ی باغ و بهارم بنوسید حسین (ع)❤❤❤

به پدرت نگوهم راه طولانیه هم میگی مریضههم ممکنه بری پشیمون بشی بخوای برگردیتا زمانی که صدرصد قصد طلا ...

طلاق که غلط کرده کم زحمت نکشیدم الان دو دستی خونه م بدم کس دیگه ولی میخوام ادب بشه