shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 عنوان لرزش چانه 10414 بازدید | 20 پست پسرم 7 ماه و نیمشه بعضی وقتا کا از حالت خوابیده بلندش میکنم چونه ش میلرزه البته این حالت همیشگی نیست فقط بعضی وقتاست، میگفتن بچه گردن بگیره خوب میشه پی چرا هنوز ادامه داره؟ من خیلی میترسم... کسی میدونه علتش رو 1397/04/07 | 00:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۷۵ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 8496 چونه کاری ب گردن نداره 🤔 به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
نازامین عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 7476 بچه جون نداره ضعیفهآب قلم بهش بدهماهیچه بنداز توی شیشه آبش رو بده بهش جون بگیره براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .
shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 بچه جون نداره ضعیفه آب قلم بهش بده ماهیچه بنداز توی شیشه آبش رو بده بهش جون بگیره آره همه میگن، ماهیچه رو براش سوپ درست میکنم میکس شده با برنج و هویج میدم ولی آب قلم و ماهیچه ندادم بهش
shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 چونه کاری ب گردن نداره 🤔 اخه گفتم شاید جز سیستم عصبی سر و اینا باشه ترسیدم
shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 جون چقدر ناز چونش میلرزه نازه؟! خودشم نازه تپلی نیست ولی همه میگن خیلی خوشمزه ست
نازامین عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 7476 آره همه میگن، ماهیچه رو براش سوپ درست میکنم میکس شده با برنج و هویج میدم ولی آب قلم و ماهیچه ندادم ب ... ماهیچه را بندا ز توی شیشه واسشبزار سه چهار ساعت توی قابلمه با آب بخارپز بشهاگه آبه قابلمه کم شد یه وقت اب سر د یهو اضافه نکنی هاشیشه میترکه(امتحان کردم خخخ)آبش رو با سرنگ بده بهش بخوره تا نریزه یه وقت عالیهحالا یه بار هم از دکترش سوال کنی ضرر نداره براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .
ابرخیال عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 8495 عزیزم خیلی از نوزادا اینطورین .عزیزم .من خیلی هارو دیدم ✔️ خبرنگار
shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 ماهیچه را بندا ز توی شیشه واسش بزار سه چهار ساعت توی قابلمه با آب بخارپز بشه اگه آبه قابلمه کم شد ... هربار میرم دکتر یادم میره بپرسم هرچند دکترش بگم دعوام میکنه باهام طی کرد از اول گفت عطسه سکسه لرزش چونه طبیعیه
shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 عزیزم خیلی از نوزادا اینطورین .عزیزم .من خیلی هارو دیدم من خیلی استرس دارم سر هر چیز الکی اینم میگم ببریم متخصص مغز و اعصاب اطفال شوهرم دیگه عاصی شده از بس من میبرم بچه رو دکتر
نازامین عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 7476 من خیلی استرس دارم سر هر چیز الکی اینم میگم ببریم متخصص مغز و اعصاب اطفال شوهرم دیگه عاصی شده از بس ... بچه اولته نه؟بعضی ها روی بچه خصوصا اولی حساسنمنم وقتی بچم رو میبردم بهداشت میگفت وزنش کمه کلی گریه میکردم و غصه میخوردم و احساس میکردم مادره بدی ام و بی عرضهولی واسه بچه دومم انگار نه انگار تازه فهمیدم نباید واسه خیلی چیزا اینقدر غصه میخوردم براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .
ابرخیال عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 8495 من خیلی استرس دارم سر هر چیز الکی اینم میگم ببریم متخصص مغز و اعصاب اطفال شوهرم دیگه عاصی شده از بس ... نه نه .نوزادا تا یه سنی چونشون یه دفعه می لرزه .همه اینطورین .مثلا از خواب بلند می شن .خمیازه می کشن .شیر می خورن . ✔️ خبرنگار
shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 بچه اولته نه؟ بعضی ها روی بچه خصوصا اولی حساسن منم وقتی بچم رو میبردم بهداشت میگفت وزنش کمه کلی گر ... بچه اول و اخر باور کنید دیگه توانایی نکهداری از نوزاد و بچه رو ندارم
نازامین عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 7476 [QUOTE=62932822]بچه اول و اخر باور کنید دیگه توانایی نکهداری از نوزاد و بچه رو ندارم [/QUOTنه بابابزار سه سالش بشهمیگی تنهاسبزار یه همبازی واسش بیارمشما هم مثله خودمی وسواس داریمنم تا بچم سرفه میکنه میبرمش دکتربعضی هام بی خیالن برعکسه ما براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .