2777
2789
من خیلی گناه دارم خیلی

بخدا منم خیلی گناه دارم خیلیا خیلییی اتفاقایی به سرم اومده بگم دلت به حالم میسوزه

اون روز دوست دوران مدرسمو دیدم چن تاشو بهش گفتم دیدم داره گریه میکنه🥲

به درک اسفل السافلین

بخدا منم خیلی گناه دارم خیلیا خیلییی اتفاقایی به سرم اومده بگم دلت به حالم میسوزهاون روز دوست دوران ...

اخ ننه منم خیلی بلا سرم اومد چرا واقعا تاوان چیو میدیم

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخ ننه منم خیلی بلا سرم اومد چرا واقعا تاوان چیو میدیم

نمیدونم والا حالا به من میگن استغفار بگو آخه برای چی استغفار بگم؟ چیکار کردم؟ جن دگی کردم؟ تو زندگی کسی دخالت کردم؟ که کاش این دو موردو میکردم شاید زندگیم بهتر میشد

به درک اسفل السافلین

نمیدونم والا حالا به من میگن استغفار بگو آخه برای چی استغفار بگم؟ چیکار کردم؟ جن دگی کردم؟ تو زندگی ...

دقیقا با خودم میگم کاش حداقل ادم بدی بودم تیغ میزدم زندگی کسیو از هم میپاشیدم پولو کسیو میخوردم ابرو کسیو میریختم کاش ی کاری میکردم ک اروم میشدم این بلاها بخاطر اونه

نه ظالم تو این دنیا سالم و خدا با ادم سازگار سر ناسازگاری داره

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙