fatemeh_sana مدیر عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 77 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 32 پست دیشب شوهرم گفت جاریت حامله داره به هیچ کس نگی چشم می خورداین قدر ناراحت شدم و قهر کردمولی خیلی زدمش دندون و مشت زدم بهش امروز | 14:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh_sana مدیر استارتر عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 77 حاملگی نه حسودی داره ،نه چشم زدن ولی منم اگه شوهرم هی میومد اینجوری میگفت میتوپیدم بهش... به اون چه ... خوب منم نظرم همینهولی کابرا همه گفتن ت حسودی
fatemeh_sana مدیر استارتر عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 77 انقدرم ناراحتی نداشت گلم خوب ی بار نیست که تموم شودالان جاریم یک هفته متوجه شدم حامله استهر شب سر صحبت بشود میاد به من می گویدمن حس می کنم به در می گه که دیوار بشنود خوب ناراحت می شوم
mahpr عضویت: 1405/07/12 تعداد پست: 51 خوب منم نظرم همینهولی کابرا همه گفتن ت حسودی ببین به حرف بقیه توجه نکنحسادت ینی اینکه شما از داشتن چیزی در طرف مقابل ناراحت بشی !!اگه دلت بخواد سنی غبطه خوردن و دوست داریاگه ناراحت بشی میشه کمی حسادت اگه بدگویی کنی یا کاری بر علیه اش کنی میشه مریضی از حسادت