2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میدونم استانه تحمل درد بعضیا پایینه ولی میشه سوقش داد به سمت طبیعی سزارین اصلاااااا قشنگ نیست

خواهر من زایمانش راحت بود خواهر کوچیکمو سوق داد به طبیعی پدر خواهرم در اومد الانم الان خواهرمو دعوا میکنه بچشم از بی اکسیژنی کبود شده بود خودش نصف جفت مونده بود تو بدنش یه ماه دربه در دکتر بود به جوری که از خونریزی زیاد بیهوش شد به نظرم بزار خودش تصمیم بگیره من خودم رفتم سزارین ۲۰درصد درد داشتم خیلی راحت بودم

خواهر من زایمانش راحت بود خواهر کوچیکمو سوق داد به طبیعی پدر خواهرم در اومد الانم الان خواهرمو دعوا ...

منم سزارین کردم

تو اخرین بارداریم متوجه شدم باید تو بارداری فعالیت داشت باید غذای مقوی خورد نه اینکه مدام غذا بخوری به اندازه باشه

خیلی چیزهای دیگه

کاش مامانها دخترهاشونو اگاه کنن حتی مواردی مربوط به هم بستری مثلا اول و اخر ماه نباشه تو فلان تاریخ نباشه

منم سزارین کردم تو اخرین بارداریم متوجه شدم باید تو بارداری فعالیت داشت باید غذای مقوی خورد نه اینکه ...

والا خواهر کوچیکه من اینقدر فعالیت داشت همه جا پیاده میرفت ورزش میکرد بستگی به لگن طرف داره لگن کوچیک باشه به نظرت پیاده روی و ورزش چه کمکی میکنه

منم سزارین کردم تو اخرین بارداریم متوجه شدم باید تو بارداری فعالیت داشت باید غذای مقوی خورد نه اینکه ...

بعدم سزارین وزنت مادر زیاد باشه و تپل باشه و زخمش دیر جوش بخوره براش سخته باید چه طبیعی چه سزارین از اول بارداری رعایت کنی روز زایمان دچار سختی نشی من چون لاغر بودم زخمم زود خوب میشد و دکتر خوبی هم انتخاب کرده بودم اذیتم کمتر بود

والا خواهر کوچیکه من اینقدر فعالیت داشت همه جا پیاده میرفت ورزش میکرد بستگی به لگن طرف داره لگن کوچی ...

من پیاده روی داشتم و تو خونه هم چون بچه کوچیم دارم مدام بدو بدو میکردم اینو ببر کلاس اونو بیار

نمیدونم دقیق ولی تغذیه و پیاده روی باعث سلامت جنین و مادر میشه من کار سخت هم میکردم که اینحا نمیگم چون بقول شما بدنها متفاوته

ولی یادمه خونه تکونی کردم بدون کمک

از باب تغذیه سویق خیلیییی مفیده هم نمیزاره دلت ضعف بره هم گوشت و استخون میاره

به و سیب هم مدام میپختم با شکر سرخ