2777
2789
عنوان

شاغل پیکمی

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره منم متاسفانه از این مدل همکارای خانم دارم، بعضا یجوری در مورد همسر همکارای مرد حرف میزنن انگار ه ...

اون اقا هم مقصره وگرنه دلیلی نداره بیاد بگه خانمم صبحا که میرم بهم میگه سروصدا نکن و سرم جیغ بکشه.

اینا یسری مکالمات هدفمنده اون بگه من خوبم،اینم بگه منم خیلی خوبم و همسر اون یکی چه زن چه مرد رو نالایق جلوه بدن.

واژه حایگزین نیست براشون اخه بگیم چی؟واژه حایگزینش خیلی بی ادبانست

💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🍫|🌱|💕|📚|🍸

میریدی به در و پیکرشونبیشعورا همینان که خونه خراب کنن

من اون وسط یه مجرد که اگر دخالت میکردم یا حرفی میزدم میگفتن لابد دلش شوهر میخواد و هزارتا حرف هم برای من درمیوردن

💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🍫|🌱|💕|📚|🍸

یه حس خوبی گرفتم چون منم دقیقا تو خونه همینم صبحونه آماده نمیکنم لباساش رو اتو نمیکنم و...( از اول خ ...

این کارا قشنگه خیلی خوبه حس خوبی هم میده بشرطی که همسرت نخواد سفره دلشو برای خانم های همکار باز کنه و بگه تو صبحا چی بهش میگی.

وگرنه که این رفتارا عالیه

💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🍫|🌱|💕|📚|🍸

عینککک

icon

فکرم جای بد رفت

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
کجاش طبیعیه بری از زنت پیش همکارای مرد بگی؟! واقعا درک نمیکنم

شما از شوهرت پیش دوست خانومت حرف نمیزنی؟

نگو نه ک باور نمیکنم

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

شما از شوهرت پیش دوست خانومت حرف نمیزنی؟نگو نه ک باور نمیکنم

شوهر ندارم عزیزم😁

نه نمیگم از خانواده امم نمیگم

از نظرت منطقیه مرد بره به همکارِ همجنسش بگه زنم قهر میکنه جاشو جدا میکنه نیازمو برطرف نمیکنه؟!

شوهر ندارم عزیزم😁نه نمیگم از خانواده امم نمیگماز نظرت منطقیه مرد بره به همکارِ همجنسش بگه زنم قهر م ...

با همکار ن اما با دوست دیدم ک حرف میزنن حالا این دوست ممکنه همکار باشه

تو همین سایت خانوما میان میگن شوهرم در روز ده بار باهام رابطه داره یا یکی میگه چندماهه رابطه نداریم اینارو جلوی دوستاشونم قطعا میگن و کاملا ی مسئله طبیعیه سنجیده نیست طبیعیه

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

برای مرد که معمولا رو همسرش غیرت داره از نظر من طبیعی نیست نمیدونماره بین زنا رواله

هر انسانی نیاز ب هم صحبت داره