2777
2789
عنوان

شاغل پیکمی

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 44 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چون میخواد به اینا برسونه خیلی خوبه :)

افرین همشون هدفمند حرف میزدن

مرد میخپاست خودشو خوب جلوه برای دلبری

زنا هم میخواستن خودشونو خوب و شوهردوست جلوه بدن باز هم برای دلبری

یعنی مکالمات کاملا هدفمند

💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🍫|🌱|💕|📚|🍸

چون میخواد به اینا برسونه خیلی خوبه :)

ادم خوب راجب زنش پیش بقیه حرف نمیزنه.

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

آره منم متاسفانه از این مدل همکارای خانم دارم، بعضا یجوری در مورد همسر همکارای مرد حرف میزنن انگار هووی اینا هستن و بهشون حسادت دارن...

خیلیا چون خودشون عقده یه سری مسائل رو دارن به دیگرانم نمیتونن ببینن، خیلی بده

ولی این واژه پیکمی هم خیلی حس بدی میده، کاش زودتر منسوخ بشه

هی خانما بار هم میکنن

حالا یکی شوهرش با درک و شعوره بقیه میخان میون زن و شوهر شکرآب کنن

اون اگه ادم حسابی بود و درک داشت لزومی نمیدید در مورد پول تو جیبی خانومش و زندگی شخصیش برا همکاراش بگه. در واقع اون اقا خودش مسیرو باز کرده و ارزشی که برای زنش قایل نیست را عنوان کرده.

وای خواستگارم زنای همکاراشو بارها مثال زد باورت میشه؟! بعد گفتم یعنی میان به شما میگن؟! گفت من سنگ ص ...

عققق😂نگو بله دادی

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒....

یه حس خوبی گرفتم چون منم دقیقا تو خونه همینم صبحونه آماده نمیکنم لباساش رو اتو نمیکنم و...( از اول خودش عادت داشت کاراش رو خودش بکنه)

فقط رو مخمه که میگه کار نکن خودش ماهی ۱۵ ماهیانه میده

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
وای خواستگارم زنای همکاراشو بارها مثال زد باورت میشه؟! بعد گفتم یعنی میان به شما میگن؟! گفت من سنگ ص ...

با دوستای مرد ممکنه حرف بزنن طبیعیه مام از شوهرامون پیش دوستامون حرف میزنیم اما با غیر همجنس غلطه

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن