2777
2789
عنوان

عمم فوت شده

181 بازدید | 15 پست

خانواده منوخانواده شوهرم اختلاف شدیدبینشون هست که هیچوقت درست نمیشه اگه منم موندم سرزندگیم واقعاباکمک خدابوده ،اگه فامیل همسرم فوت میکنن ازطرف طایفه من کسی نمیادختم اینا،برای همین منم نمیتونم برم ختم عمم چون میدونم اگه برم بعداتهمت میزنن بهم که چراخانوادت برای ماارزش قاعل نیست من جزیک برادر ومادرکسی ندارم،منم اصلانگفتم به شوهرم که عمم فوت شده ،خانواده شوهرم به شدت ادمای سمی هستن چندسال پیش عموم فوت کردرفتیم ختم یه ماه بعدش طرف عموی شوهرم زلزله شد طایفه من جویای وضیتشون نشدپدرشوهرم جلوی کل طایفش گفت سگ شمامیمیره مامیریم ختم ولی طایفه تو یه زنگ به من نزدن حال داداشمو بپرسه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم خودت هم نمیتونی تنهایی بری و خانواده شوهرت و شوهرت رو اصلا نبر با خودت

و چقدر بی تربیت و بیشعور هستن سگ شما میمیره

یعنی چی !!

او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی ..... ( درخواست دوستی نفرستید )

غرورم ازحرف پدرشوهرم شکسته قسم خوردم هرچی شدنگم فقط ارامش داشته باشم چون مجبوری عروس ایناموندم اگه شوهرم اختلافی باهام نداره برای اینه که من خودموفدای بچهام کردم چشم روی همه ی بلاهایی که خانوادش سرخانوادم اوردن بستم فقط بخاطربچهام نخاستم بمونن زیردستشون من الان سالی به بارهم خونه مادرم نمیرم حتی خونه پدرشوهرمم درحدامکان به زورسالی یکی دوبارمیرم،دلم ازهمه اطرافیانم شکسته کاش یه جایی بودم کسی منونشناسه منم کسیونشناسم

غرورم ازحرف پدرشوهرم شکسته قسم خوردم هرچی شدنگم فقط ارامش داشته باشم چون مجبوری عروس ایناموندم اگه ش ...

الان خانواده شوهرت چه گناهی کردن؟

چرا من متوجه مشکلت نمیشن

تا اینجا که گفتب خانواده خودت مشکل دارن که ارزش نمیدن

مشکل خاتواده شوهرت اینه که نباید اهمیت بدن و مراسمای شما نیان

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

الان خانواده شوهرت چه گناهی کردن؟چرا من متوجه مشکلت نمیشنتا اینجا که گفتب خانواده خودت مشکل دارن که ...

خانواده شوهرم الکی بزرگش میکنه خانوادم باعموهای شوهرم درارتباطن ولی بخاطربدی که درحق خانوادم کردن باعث مرگ داداشم شد قطع ارتباط هستن ولی چون من موندم توی این زندگی فک میکنن لابدادمای خوبی هستن که من موندم

خانواده شوهرم الکی بزرگش میکنه خانوادم باعموهای شوهرم درارتباطن ولی بخاطربدی که درحق خانوادم کردن با ...

خب مگه چیکار میکنن خانواده شوهرت؟

اگه مراسمای خانواده تو، خانواده شوهرت شرکت میکنن ، طبیعتا مراسم اونام باید اینا شرکت کنن دیگه

متوجه نمیشی؟

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

الان خانواده شوهرت چه گناهی کردن؟چرا من متوجه مشکلت نمیشنتا اینجا که گفتب خانواده خودت مشکل دارن که ...

منم قسم خوردم هیچوقت ازاین زندگی پا پس نکشم تاهروز بابودن من توی این خونه زجربکشن هربارکه مجبورن بچهاموبغل کنن بچهام بوی منو بدن بوی داداشموبدن ایناهربار بمیرن وزنده بشن ازخجالت بلایی که سرمون اورد قسم خوردم انتقام داداشموبگیرم نه با بدی کردن بهشون بلکه باوجودم بلکه باخوشبختیم با روحیه ی شادابم

منم قسم خوردم هیچوقت ازاین زندگی پا پس نکشم تاهروز بابودن من توی این خونه زجربکشن هربارکه مجبورن بچه ...

ولشون کن خودت وهمسرت وبچه هات مهمین

باهمسرت خوبی؟؟

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((