2777
2789
عنوان

شاد نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 46 پست
منم اصن شاد نیسم مثلا دیروز تولدم بود دپرس بودم منی که هرسال واسه تولدم کلی خوشحال بودم ولی دیروز... ...

خدا نکنه عزیزم عزیزم تولدتم مبارک بخدااا همه ایگجورین فقط تو نیستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه نداری؟من یه پسر ۶ماهه دارم هرچی باداباد هرروز دارم میسوزم از دورن داغون شدم پیر و افسرده

اقا چجوری از اون بچه میخوای بگذری؟ اگ ازت بگیرتش چی؟

من‌ک‌میمیرم ولی بچمو نمیزارم براش

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞
بچه نداری؟من یه پسر ۶ماهه دارم هرچی باداباد هرروز دارم میسوزم از دورن داغون شدم پیر و افسرده

مشکلت با شوهرت چیه؟

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند
حوصله ندارم زود خسته میشم

منم زود خسته میشم 

حتما بدنت ضعیفه

خودتو تقویت کن یکم 

ورزش کردن اینقدر حالتو خوب میکنه که میگی کاش زودتر میرفتم باشگاه

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
شوهر من ک میگه برو کار کن.اصلا نمیدونم چقد حقوق میگیره پولاشو از من قائم میکنه بهم با دعوا پول میده ...

وای مثل شوهر من منم شوهرم میگه برو کار کن به من چه 

خدا جون مرسی که تا الان دستم را گرفتی باز هم به من کمک کن که از پس مشکلات بر بیام خدا جونم
منم اصن شاد نیسم مثلا دیروز تولدم بود دپرس بودم منی که هرسال واسه تولدم کلی خوشحال بودم ولی دیروز... ...

من به خودکشی فکر میکنم گاهی اوقات ولی دلم برای مامان و بابام میسوزه 

خدا جون مرسی که تا الان دستم را گرفتی باز هم به من کمک کن که از پس مشکلات بر بیام خدا جونم
من به خودکشی فکر میکنم گاهی اوقات ولی دلم برای مامان و بابام میسوزه 

اره منم مث تو من قرص واینام خوردم ولی نمردم حتی اومدم با تیغم بزنم اماده بودم ولی نزدم فقط زخم کردم

عزیزم خوب درکش کن دست خودش نیست دست یه عده مفت خوره که بالا نشستن و به فکر زیر دستا نیستن که اینا خا ...

خوب من به مدیر ساختمونمون چی بگم آبروم پیش همسایه ها میره دلم نمی خواد وضع زندگیمم کسی بدونه حالا کم می خوریم ولی آبرو هم داریم 

اره منم مث تو من قرص واینام خوردم ولی نمردم حتی اومدم با تیغم بزنم اماده بودم ولی نزدم فقط زخم کردم

نمی ترسی من که خیلی میترسم