2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 23 پست
والا من مثل اسم کار بری شما هستم .چون کلا مرد جماعتو نمیتونم تحمل کنم و حضور و وجودشون اینقدر برام س ...

خوب اون زنها به خاطر کینه ای که دارند اینطوری شدن. بعد تازه ما هنوز باکره ایم ممکنه زن شده باشند نیاز رو داشته باشند با اون شوهر دیگه نتونن ارتباط بگیرن برن خیانت کنند، طلاقم نتونن بگیرند چون بچه دارند... به نظرم ادم خیانت دیده هر کاری بکنه درسته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب اون زنها به خاطر کینه ای که دارند اینطوری شدن. بعد تازه ما هنوز باکره ایم ممکنه زن شده باشند نیا ...

نمیدونم چون آدم بی شانسی هستم نمیتونم قضاوت کنم .ممکنه حرف شما هم درست باشه

اره یکیشون تو فروشگاه خودشو بزک کرده بود صورتشم رنگ گچ سفید چنان با عشوه راه میرفت و همش چشمش تو صور ...

خاک تو سرشون منم دیدم دختره اشغال دیده مرده همکارش پروفایل گوشیش عکس دخترشه میدونه متاهله اما پیام داده بود دوستت دارم آدم حالش بهم میخوره

منم بدم میاد ازشون پیر و جوون هم نداره خاک بر سرا تو نون شبشون موندن اما باز دنبال خیانتن

ارزش ری..دن هم ندارن بابا.من ی چیزا از اون به اصطلاح جنتلمناشون تو محیط کارو اطراف دیدم که اصلا تو خیالمم نمیگنجید