2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خوب کاری کردی بگیر بخاب

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
به نظرت یه دختر با ارایش و یه دختر با چهره اصلی خودش تو چشم یه مرد یکیه؟؟

این نظر تو برای اقایون یکی نیست دختری که ارایش کنه رو برای دویتی میخوان نه همسر بعدش اون خانمایی که ارایش میکنن و متاهلن شک نکن شوهراشون بدشون میاد

اگ جدی پرسیدی ک ربطی ب ارایش نداره بنظرم😂

دختر داییم اصلا اهل ارایش نیس حتی یه رژ لبم نمیزنه.. ازدواج کرده شوهر خوب هم گیرش اومده

انوقت دختر خالم ک تا سر کوچه هم میخواد بره میکاپ عروس میکنه😂😂 نزدیک سی سالشه هنوز مجرده

چند وقته یه جوری شدم که هم تنهایی اذیتم میکنه هم حضور آدما...!

این نظر تو برای اقایون یکی نیست دختری که ارایش کنه رو برای دویتی میخوان نه همسر بعدش اون خانمایی که ...

پس چرا این همه وقت میزارن و اون همه ماده شیمیایی رو به صورتشون میزنن؟

اگ جدی پرسیدی ک ربطی ب ارایش نداره بنظرم😂دختر داییم اصلا اهل ارایش نیس حتی یه رژ لبم نمیزنه.. ازدوا ...

من واقعا جدی پرسیدم ولی به نظرم یه ارایش ملایم و لایت میتونه چهره رو شاداب نشون بده، من کلا هیچ ارایشی ندارم

پس چرا این همه وقت میزارن و اون همه ماده شیمیایی رو به صورتشون میزنن؟

ببین ذات ادمه از هر چی منعش کنن بیشتر لج میکنه براش حرفی بزنم میره سمت سیاست و کوفت و اینا پدرامون اونقدر برای ارایش حساس بودن الان نصف دخترایی که ازدواج کردن دارن لج گذشته رو جبران میکنن الان ۳۶ سالمه بابامو مامانم طلاق گرفتن ماه قبل خواهرم تلفنی باهاش حرف زده با حالت تهدید و عصبانیت داد زده الهام بازاره چادر داره؟ارایش میکنه؟

ببین ذات ادمه از هر چی منعش کنن بیشتر لج میکنه براش حرفی بزنم میره سمت سیاست و کوفت و اینا پدرامون ا ...

الان یکی از پر درامدترین شغل ها ارایشگریه واسه خانم ها

من خودم اصلا ارایش زیادی و مثلا رژ لب قرمز و تایید نمیکنم ولی دارم به این فکر میکنم که منم اشتباه کردم دیگه هیچی هیچیم که نمیشه، مردم ما یا صفرن یا صدن حالا من اون صفره م icon

الان یکی از پر درامدترین شغل ها ارایشگریه واسه خانم هامن خودم اصلا ارایش زیادی و مثلا رژ لب قرمز و ت ...

داداشمم اینجوریه ها مامانم طلاق گرفت چون بابتم خیلی محدودمون کرد تا دلت بخواد لوازم ارایش خرید خواهرم باور کن یدیدیش دعواش میکدی الان چشماش اذیت میشه کلا گذاشته کنار