2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جدی تعهدی میشه؟

اره از دیپسیک هوش مصنوعی هم پرسیدم گفته شانس پزشکی تعهدی داری ولی باز شرایطش ببین حاضری بری چون با رتبه اطراف خودتون یا دانشگاه خوبم میتونی رشته های خوبی بیاری باز

دیگه به علاقه ات هم برمیگرده

اره از دیپسیک هوش مصنوعی هم پرسیدم گفته شانس پزشکی تعهدی داری ولی باز شرایطش ببین حاضری بری چون با ر ...

من ۶ هزار شدم ، تعهدی های جنوب رو میارم ، که سخته برآب ما ، چند با تعهد خدمت تقریبا باید تا ۳۶ سالگی اون شهر باشی ، من تعهدی شهر خودمونو نمیارم

اره از دیپسیک هوش مصنوعی هم پرسیدم گفته شانس پزشکی تعهدی داری ولی باز شرایطش ببین حاضری بری چون با ر ...

آها مرسی عزیزم راستش نمیدونم همه میگن پزشکی تعهدی ارزششو نداره البته معلوم نیست با این رتبه قبول بشم یا نه از طرفی پرستاری ام میگن الان همه در حال استعفا ان کار زیاد و حقوق کم...

آها مرسی عزیزم راستش نمیدونم همه میگن پزشکی تعهدی ارزششو نداره البته معلوم نیست با این رتبه قبول بشم ...

منم مثل تو درگیرم ، یدونه داروسازی خوبه که نمیاریم 🥲البته رشته های دیگه آشنایی ندارم ، کاش عین آدم برا فرهنگیان میخوندم ، خیلی مغرور بودم به خودم که دارو میارم آخرش هیچی ک هیچی