2777
2789
فریناز مهدوی با چنل تلگرام یاقوت سرخ 😍😍میتونه بهترین انتخاب برای شما باشه 😍 کوکوسبزی هاش رو بکن ت ...

تبلیغات چنل فریناز

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فریز کن اشکال نداره

یا اینکه همشو درست کن نذری بده یا چندتا لقمه بگیر بده بچه های کار

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...

فریناز مهدوی با چنل تلگرام یاقوت سرخ 😍😍

میتونه بهترین انتخاب برای شما باشه 😍 کوکوسبزی هاش رو بکن تو دهن بزی

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

فریز کن اشکال نداره یا اینکه همشو درست کن نذری بده یا چندتا لقمه بگیر بده بچه های کار

دمت گرم بهترین راهکار

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
وای چه فکر خوبی اگه فردا شوهرم زودتر بیاد حتما ساندویچ میکنم میبرم ممنون

دستت دردنکنه

اجرت با امام حسین

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...