2777
2789
عنوان

سیگار دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 88 پست
مراقب باش دانشگاه پایه داری ممکنه زیاد شه من زودتر معتاد شدم فک کنم یه سال یه سالو نیم بعداینکه شر ...

چشممم ، شماهم کمش کن زشت نیست واسه دندون پزشک اینده روزی ی پاکت؟ خانوم خوشگله

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وای آره دقیقا منم اکثر شبا همینجوریم حتی یه وقتا نصف شب از خواب بلند میشم ۲ ۳ نخ میکشم دوباره میخواب ...

خانواده ت گیر نیستن؟

من میدونن فایده نداره نمیتونم ترک کنم ولی هر دو سه هفته یکبار میرن رو مخم

خانواده ت گیر نیستن؟من میدونن فایده نداره نمیتونم ترک کنم ولی هر دو سه هفته یکبار میرن رو مخم

شل کردن دیگه وقتیم نمیدونستن شبا راحت بودم میرفتم بالکن اتاقم میکشیدم چند سالته؟

عع هم سنیم نذار بفهمن زیاد میکشی حرفاشونم واست مهم نباشه تا وقتی حال میکنی بکش چی میکشی؟

میفهمن بابام قبلا سیگاری بود قشنگگگ دستشه امار کشیدنمو

حال نمیکنم اونقدرا ولی مجبورم نمیتونم ترک کنم

مارلبرو تو چی؟

میفهمن بابام قبلا سیگاری بود قشنگگگ دستشه امار کشیدنمو حال نمیکنم اونقدرا ولی مجبورم نمیتونم ترک کنم ...

وضعت خوبه من اوایل مارلبرو میکشیدم الان پرت میکشم

منم نمیتونم ترک کنم حالم بد میشه نمیکشم

میفهمن بابام قبلا سیگاری بود قشنگگگ دستشه امار کشیدنمو حال نمیکنم اونقدرا ولی مجبورم نمیتونم ترک کنم ...

اینش بده که نمیشه ترکش کرد واقعا هم واسه بدن مضره من نمیتونم اصلا ورزش کنم به حال مرگ میوفتم از نفس تنگی سعی کن کمش کنی چی شد سیگاری شدی؟

وضعت خوبه من اوایل مارلبرو میکشیدم الان پرت میکشم منم نمیتونم ترک کنم حالم بد میشه نمیکشم

پول ددیه والا

لبام زیاد کبود میشه

رگهای صورتمم این چند وقت که زیاد میکشم مشخصه خیلی زیاد اینها راه حل نداره؟

پولش به کنار

سلامتی ات چی

بعد ابنکه روی پریودت اثر بد میذاره روی بدنت همه چیییی

همیثه خدا نفست بوی سیگار میده لبها سیاه احتمال سرطان وحشتناک بالا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب