2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر دکتر سونو به زور تشخیص میده ما چیکاره ایم

خانم و متاهل هستم، اگه درخواست دوستی و چرت و پرت ببینم تا شکایت در دادگاه پیش میرم با کسی شوخی ندارم.از دیار شمال ایران شالیزارهای زیبای رشت و عطر نارنج

من از ویار میفهمم بچم چیه از عکس بلد نیستم

منو بگو دلم چیزای شور میخواد مثل زیتون شور نمک خالی حتی نا نگی ترش با نمک زیاد پفک نمکی شبا تهوع دارم

سر دخترم هم چیزای ترش دوست داشتم لواشک ترش صبحا تهوع داشتم خیلی شدید بود لاغر زشت شده بودم

حالا بگو بچه دومم چیه ؟

منو بگو دلم چیزای شور میخواد مثل زیتون شور نمک خالی حتی نا نگی ترش با نمک زیاد پفک نمکی ...

من سر دخترم صبح ها حالت تهوع داشتم ترش دوست داشتم سر پسرم عصر ها ضعف میکنم حالت تهوع کم دارم بدنم میخاره خشکی پوست گرفتم لاغر شدم اگه تهوعت کمه پسره

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
من سر دخترم صبح ها حالت تهوع داشتم ترش دوست داشتم سر پسرم عصر ها ضعف میکنم حالت تهو ...

اره تهوعم اصلا نصبت به سر دخترم خیلی کمه وزنم کم کردم ولی نه مثل سر دخترم وعضم خیلی بد بود اره پوستم خشکه ولی جوش نزدم سر دخترم به سدت جوش زد صورتم و الان خیلی کمر درد دارم

راستی شما راهی داری برا سرفه سرما خوردم خوب شدم ولی سرفه های خشک به سدت اذیتم میکنه دارم خفه میشم نمیدونم چی بخورم هفته ۱۰ بارداریم

اره تهوعم اصلا نصبت به سر دخترم خیلی کمه وزنم کم کردم ولی نه مثل سر دخترم وعضم خیلی بد ب ...

منم سرفه گرفتم دارو نخوردم فقط بلیمو با نمک بهترم کرد چون میکروب بر میداره اره علائم که داری برا پسره بعد روجوششیرین مه ادرار کردم پف کرد سر دخترم پف نکرد اینم امتحان کن الان صبح ناشتا ادرار کن صد درصدیه این

منم سرفه گرفتم دارو نخوردم فقط بلیمو با نمک بهترم کرد چون میکروب بر میداره اره علائم که ...

من جوش شیرین رو مال دخترم امتحان کردم و جوشید کف کرد اومد بالا خیلی عجیب بود

ابلیمو اینا خیلییی دوست دارم ولی اسید معدهامو زیاد میگنه معده درد هم زیاد دارم اصلا نابودم

من جوش شیرین رو مال دخترم امتحان کردم و جوشید کف کرد اومد بالا خیلی عجیب بود ابلیمو ای ...

اره منم هفته های اول اسید معدم زیاد میکرد دارو نخور فعلا .. عجیبه چطور جوش اومد برا من برعکس بود

اره منم هفته های اول اسید معدم زیاد میکرد دارو نخور فعلا .. عجیبه چطور جوش اومد برا ...

نمیدونم حتی تست کلم بنفش هم برا دخترم پسر شد وقتی هم دنیا اومد کپی پسرا اخلاقشم اصلا ناز نداره تخس پرو شیطون عین پسراست به جا عروسک همش در حال ماشین بازی تفنگ بازیه