2777
2789
عنوان

شوهر بد

39 بازدید | 7 پست

پدرشوهرم انگور مناسب گرفته بود برا شیره انگور درست کردن مامانم و خالم امروز شوهرمو دیدن بهش گفتن بابات از کجا گرفته بگیره پولشو میدیم دیگه بابای من و شوهرخالم اینجا نیستن کلا شوهرم گفت باشه الان به من میگه به خواهرت بگن بره بگیره به داییت بگن از روستا بگیره به من ربطی نداره حرصم گرفته حرصمنم گفتم خودت بگو

چی بگم عزیزم

والا خیلی مردا همینن

من جمله شوهر خودم

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم حرف بدی نزده،

خب بالاخره دردسره دیگه،برن بخرن،بگیرن بیارن

واسه خودش نیست که

می حوصله داذه،

اونم مردا برن خرید تازه واسه خودشونم نه واسه کس دیگه اونم انگور واسه شیره که باید چند تا جعبه باشه،

حق داره

به نظرم حرف بدی نزده،خب بالاخره دردسره دیگه،برن بخرن،بگیرن بیارنواسه خودش نیست کهمی حوصله داذه،اونم ...

خب بعدظهر ها بیکاره پولشم که نمیده پولشو میدن حتی کاری بکنه مامانم سهمشو برمیداره جدا میکنه بابام ایناهم نیستن کلا چه اشکالی داره

خب بعدظهر ها بیکاره پولشم که نمیده پولشو میدن حتی کاری بکنه مامانم سهمشو برمیداره جدا میکنه بابام ای ...

اسکالی نداره بگیره،

ولی اشکالی هم نداره نگیره،چون یه چیزه دم دستی نیست که،دردسر داره