مجبور مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 19554 عنوان حباب رتبه 50 بازدید | 5 پست به نظرتون امسال رتبه ها حباب دارهترازم سوابقم بهترهتراز کنکورم عین سال پیشه ولی رتبه بیست ه تعداد هم اونقدر فرق نکرده نظر شما چیه(۱۸هزار فرق هس با سال قبل) یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه دیروز | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 10798 نه هر سال همینارو میگنحباب رتبه چرت و پرته مشاورا میگن که برا انتخاب رشته جذب داشته باشن
مجبور مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 19554 نه هر سال همینارو میگنحباب رتبه چرت و پرته مشاورا میگن که برا انتخاب رشته جذب داشته باشن میفهمم ولی این همه تفاوت سر چیه وقتی نتایج امسال بهتر هم هس یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه
مجبور مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 19554 چند شده رتبه ات و رشته ات چیه مسئله این نیس یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه