2777
2789
عنوان

آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 114 پست
شنبه میخوام چند جا برم برای استخدام🙁سیبیل چخماقی  صورت جوشی اضافه وزن😥😥😥

برو آرایشگاه

چند تا ماسک خوب بزار

یه جوری هم لباس بپوش اضافه وزن مشخص نشه

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تاحالا واس شوهرم ناز نکردم قهر نکردم حتی دیگ اشکامم براش مهم نیس 😊

دیروز یه چیزی شد، دیگه انقدر فحش بهش دادم و بد باهاش حرف زدم، که اصلا بااااید قهر میکردم.

وگرنه واسش عادی میشد و میگفت این هر روز فحش میده‌.

در صورتی که خیلی بهم فشار اومد.

صدام در نمیاد از بس دیشب داد زدم.

نازم بلد نیستم بکنم.

قهرم نه اونجوری که فکر کنید‌.

با هم حرف نمیزنیم تا درست کنه شرایطشو...

تا هر روزمون دعوا و جنگ و داد نباشه

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
آفرین نطر منم همینه😊

والا اصلا دود مسخره س چه وایه مرد چه زن

نمیشه قضاوت کرد اما واقعا حتی اگه واسه سلامتی ام بد نبود خنده دار بود آدم باهاش سرگرم شه 

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
سلام وای دلم خواست،  نوش جان آجی

سلام عزیزم 

مرسی جای شما خالی

این قبل پختش بود

بعد پخت حمله شد بهش امکان عکس انداختن نبود😂

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
منم باشوهرم قهرمو تنها دارم غصه میخورم و فکر میکنم ک فرداشب ک برادرشوهرم جشنی گرفته و شام میده چون ب ...

برو عزیزم

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
من هی زنگ میزنم آشتی کنیم بدتر میشه ی حرفی میزنم باز قهر خسته شدم دعوا از زندگیم قطع امید کردم اف ...

نه من مثلا قهر گردم...

اونم فقط ظهر پیام داد.

بعدش دیگه هیچی...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
دوتا هستند اینده دارند ولی راهشون دوره😥سه تا نزدیکن ولی معمولی😑 نمیدونم اول برم کجا؟😦

بستگی داره ادمی باشی که به خاطر اینده سختی میکشی و زیاد به خودت زحمت میدی یا مثل من فقط یه کار معمولی که زیاد خسته نشی برات کافیه

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

من ۷روزه از پری میگذره امروزم لکه قهوه ای دیدم یعنی من باردارم?استرس دارم خداااا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

برو آرایشگاه چند تا ماسک خوب بزار یه جوری هم لباس بپوش اضافه وزن مشخص نشه

😥😥😥😥😥متاسفانه اکثر اموزشگاه ها میشناسنم

مشکلم اضافه وزن نیست 🙄

مشکلم اینه دائم میخوان بگن واااای چی‌کار کردی با خودت چقده چاق شدی😣😣😣😣

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
2790
2778
2791
2779
2792