2777
2789
عنوان

بهم زنگ نزد😔

13 بازدید | 2 پست

یپبا شوهرم دیشب بحثم شد

از صبح تاحالا بهم زنگ نزده

دیشب وسط حرفش گفتم خدافظ و قطع کردم

مقصر خودش بود

حالا از صبح تاحالا زنگ نزده دلم گرفته

تایپیک قبلیم گفتم چرا بحثمون شده

تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات.خدایا کمکم کن گناه نکنم.الهی و ربی من لی غیرک

بچه ها تورو قرآن کمکم کنین خونمون خیلی التهاب داره ناپدری و مادرم خیلی سرم داد میزنن از صبح تا شب فحشم میدن و همه چیز رو میزنن تو سر من...

خودشون به بچه گوشی میدن اونوقت میگن چرا تو بهش درس ندادی داداشم حوصله درس نداره از چشم من می بینن رو سرم داد بلند میزنن فحش میدن میگن تو درس نمیدی درصورتی که داشتم درس میدادم مامانم میگه ولش کن اونوقت الان میگه ت. درس ندادی کارای خونرو انجام میدم میگن تو هیچی نمیکنی هرچی میشه میگن مشکل ار منه خونمون پر از داده همسایه ها همیشه میگن چرا ما انقد داد میزنیم و فکر میکنن همه ی اینا بخاطر منه دستام همه میلرزه من اصلا کاری بهشون ندارم داداشم نمیتونه روخوانی کنه میگن مشکل منه آخه من چه گناهی کردم😔😔😔😔الانم ناپدریم گفت گوشیو از من میگیره 😔😔😔😭😭😭😭داداشم ۷ سالشه تا جواب مادرم و ناپدریمو میده ناپدریم میگه میاد منو کتک میزنه و میگه دهنمو پر خون میکنه با داد دارم دیوونه میشم ۲۴ سالمه و بخاطر قد ۱۸۶ سانتیم همش خونه ام دارم دیوانه میشم چیکار کنم😭😭😭😭همش الکی بهم فحش میدن من دارم عین آدم زندگیمو میکنم من خیلی آرومم ولی سر هرچیزی به من فحش میدن😔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷