2777
2789

مادر عزیز تاپیک پربازدید پیام ها را خوندم واقعا متاسفم که بعضیا شعور و آداب معاشرت ندارند .درسته رتبه دخترت مدنظرت نیست ولی زندگی وموفقیت در دانشگاه نیست علایق دخترتون ببینید در چی هست .بعضیا رفتند دانشگاه رشته خوب کار نیست بعضیا دانشگاه نرفتند برحسب علاقشون برای خودشون کسب و کار راه انداخته اند و افراد مشهوری شدند

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام

ببخشید بر اساس تاپیک پر بازدیدتان نظر میدم

اگه دخترتون معدلش خوب باشه با شرط معدل بدون در نظر گرفتن رتبه میتونه رشته ی مورد علاقه اش یعنی روانشناسی در دانشگاه آزاد یا پیام نور بخونه

عین دریاییم و دریا عین ما/نیست مارا ابتدا و انتها...

عزیزم شما نمی شناسی این فضا و که اغلب آدما چون از این مسیر کنکور نتونستن نتیجه دلخواهشون و بگیرن میزنن به مسخره بازی دراوردن

یا خیلیا لذت میبرن از زندگی بقیه برای خودشون جک بسازن

این مسخره بازی هاشون برای تسکین دل خودشونه

به کوبیدن بقیه میخوان حس خوب به خودشون بدن

پس ابدا توجه نکن

دانش آموزا امسال شرایط بسیار سختی داشتن، شاید دختر شما خواست دوباره بخونه و اگر خواست حتما جلوشو نگیرید و شانس دوباره کنکور دادن شو ازش نگیرید

شاید خواست بره دانشگاه، همین الانش رشته های پذیرش بدون کنکور داریم

با ی مشاور متخصص صحبت کنید قبلش دقت کنید و تحقیق کنید اون مشاور پول زیادی نگیره و کلاه سرتون نذاره ها

الان غمگین هستین، حق دارید، دخترتون هم غمگین هست و احساس وحشتناک تری نسبت به غم شما داره ولی سعی کنید تو این دوره ی سخت، کنارش باشید و بهترین راه و براش پیدا کنید.

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

فکر نکنم دختره هم خیلی ناراحت بشه بابت این موضوع الانم تقریبا چیزی نخونده بوده شاید به این رشته تحصی ...

اصلا فک نکنم شما کنکورو تجربه کرده باشید یا احتمالا زمان شما اسون بود شماهم از احساسات اون دختره خبر نداری ناراحته یا نه امسال امتحان نهایی بهم ریخت هرروز یه خبر و برنامه جدید میدادن و استرس بیشتر من خودم امسال دوازدهم و کنکوری بودم شما که چیزی نمیدونی نظر نده شاید اون همه تلاششو کرده و نشده یا هزینه کتابو کلاس کنکوری و... نداشته یا مشکلات دیگه

ان زمان که بنهادم سر به پای ازادی دست خود ز جان شستم از برای ازادی ( هموطنام🖤🕊)