2777
2789
قضاوت نمیکنم احتمالات رو میگمهمه تو سایت نظر دهی اینکارو میکنن

درست میگی من چون خودم کنکوریم میدونم خانواده کنکوری چ فشاری روشون مخصوصا مادرتا دلم میسوزه گاهی رک و حقیقت بودن نوب نیست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از صفر درسی نه از رتبه ۶ رقمی والا من ندیدم رتبه ۶ رقمی سال بعدش بشه ۳ رقمی شما اگه دیدی بیا به استا ...

صفر درسی با رتبه ۶رقمی فرقش چیه؟!

هر دو هیچی بلد نیستن!

من خودمو در جایگاهی نمیبینم بگم چی مناسبه برا کی چون خودشون عقل دارن تصمیم بگیرن ولی روحیشم داغون نمیکنم که مانع ادامه دادنش بشم

صفر درسی با رتبه ۶رقمی فرقش چیه؟!هر دو هیچی بلد نیستن!من خودمو در جایگاهی نمیبینم بگم چی مناسبه برا ...

صفر درسی مثلا طرف ۱۱ امی هست یا ۱۲ امی هست که پایه های قبل شو نخونده ولی هنوز تا کنکور فاصله داره ولی خب یه زمانی از دست داده

دنبال چی میگردی؟

رتبه اش ۱۳۹ هزار منطقه هست

دولتی نمیاره

میتونید دانشگاه آزاد علوم تربیتی روان شناسی یا همچین رشته هایی بفرستیدش

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده

من تا پیک قبلیتو نو دیدم و یسری هارو دیدم که مثلا با تمسخر نظر دادن قصد توهین به هیچ کدوم از اشخاص رو هم ندارم و لطفا زود جبهه نگیرید نسبت ب آدم من خودمم امسال کنکوری بودم

ولی واقعا کنکور و رتبه و تراز هیچکدوم معیار سنجش آدما نیستن آره میدونم آینده من نوعی به ای کنکور لامصب بستگی داره

بخدا خیلی بهتر از همه میدونم هیچی با تلاش بدست نمیاد و الانم همه میگن اگه تلاش میکردید اینجوری نمی شد. ولی هیچکدوم از حآل همدیگه خبر نداریم از وضع روحی آدما بعضی وقتی حتی افراد خانواده هم بطور کامل نمیدونن یکی دیگه شون چ مشکلی داره و با چ سختی هایی داره دستو پنجه ترم میکنه شاید ب ظاهر خوب بنظر بیایم ولی از درون پوسیده شدیم شاید اون آدم حین درس خوندن هزارتا درگیری ذهنی داشته شاید هزارتا جنگ اعصاب داشته قرار نیست بگیم چون فلانی همه چی رو در اختیارش گذاشتن دیگه باید بی نقص می بود و این میشد و اون میشد نه اینجوری نیست

بخدا تو این راه کنکوری که این سنجش و آموزش و پرورش برای مآ ساخته هزار تا درد و مشکل داریم فک نکنید میگن 60 درضد معدل دیگه باید به آسونی بدست بیاد نه نرفتید سه سال نهایی رو تجریه کنید تابدونید توی حوزه چ خبره

حالا من کاری به کنکور سالهای قبل ندارم ولی 1405

از شروع دهم با ترس اینکه خرداد نهایی داریم و تاثیر مستقیم تو کنکور هست شروع شد بعد هی هر روز ی خبر راجب همین که نهایی دهم بدون تاثیر باشه یا نه بعد یازدهم و شرایط اون ک تا آخر زمستان ما فک میکردیم همه دروس نهاییه بعد فروردین مشخص شد و نه فقط 6 تا بعد تاثیرش اومد که بازم مشخص نبود تا بهار 405 و بازم دوازدهم ک هرروز ی خبر

و جدا از اینا شرایط این چند سال کشور بدون تاثیر نبوده رو کنکوری

و هرکسی تونست و ادامه داد خیلی خیلی قوی بود همه اونجایی ک تو 405 کنکور دادن بنظرم خیلی آدمای قوی بودن

وایی اصلا نمیدونم چی گفتم ولی میدونم خالی شدم icon

عزیزم منم پسرم تقریبا تراز نهایی ۶۷۰۰ و تراز کنکور ۶۹۰۰ اورده و تصمیم گرفته که یک سال پشت بمونه و چون مطمین دانشگاه خوب نمیتونه بره البته رشته اش ریاضی هست ولی در هر حال راهشو پیدا کرده اجازه بدین دخترتون امسال پشت بمونه و تلاش و جدیت بیشتری به کار بگیره تا موفق بشه